«Викачують гній та відновлюють тканини»: столичні лікарі рятують ногу Діани

«Викачують гній та відновлюють тканини»: столичні лікарі рятують ногу Діани
Діану госпіталізували в київську лікарню «Охматдит»
  • Від тієї ночі, коли з Діаною Цимбарович трапилася трагедія, минуло два тижні. Лікарі і досі продовжують рятувати понівечену поїздом 17-річну дівчину.

Нагадаємо, у Козятині на «переходці» травмувалась Діана Цимбарович.Спочатку за життя Діани боролись козятинські лікарі, потім обласні, а наразі це роблять столичні. Лікування не безкоштовне,  тож на допомогу родині відгукнулися небайдужі люди.

На жаль, не обійшлося і без шахраїв. Коли Діані ампутували руку, з картки, під приводом оплати за лікування, зняли більше сорока тисяч гривень. 

На початку березня у Вінницькій обласній лікарні Діані вперше провели операцію на нозі. Після чого лікарі поставили під сумнів питання про те, що їм вдасться врятувати ліву ногу пацієнтки. Для консультації викликали спеціалістів з «Охмадиту» і ті негайно «по швидкій» госпіталізували її до Києва.

Відео дня

Як повідомив газету старший брат Діани Андрій, наразі Діані продовжують рятувати ногу. Для цього роблять кількагодинні процедури під наркозом. Найближчі півтора місяці за операцію мова взагалі не йде.

— Сестрі відновлюють тканини, викачують гній з ноги, — розповідає Андрій. —  Прогнози наче позитивні. 100% не дають, але зберегти ногу обіцяють. Мама постійно біля неї. Її везуть в операційну, там роблять всі необхідні процедури.

У спілкуванні з Андрієм ми зачепили тему допомоги родині. Запитали, чи вистачає коштів?

— Бачив, люди в коментарях під статтями пишуть, що лікування має бути безкоштовним. Наче  ми обманюємо, що купуємо ліки. Але це правда. У Вінниці ми за все платили. Зараз, в принципі, лікування безкоштовне в Києві. Але на ці апарати, всі ці трубочки, фільтри, які замовляють з Тернополя, йдуть гроші. Всі чеки ми збираємо, аби показати, що безкоштовно, а що  — ні.

Оновлена картка ПриватБанк 5168 7574 2581 6123 Тетяна Цимбарович

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (13)
  • Lyudmila Sivak

    ++++++
  • Марія Лещук

    Щасти, тобі,  Діано.
  • Елена Стратийчук

    🙏🙏🙏
  • Вєра Авдєєва

    ❤️Нехай Бог вбереже
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up