Викинуті собаки стали новоселами, а на смітнику європейського працює конвеєр

Викинуті собаки стали новоселами, а на смітнику європейського працює конвеєр
  • Минулого тижня на масиві Європейський не так, який європейський, біля дороги вулиці Джерельної сталося дві події.
  • Перша — якийсь нелюд викинув в лісосмузі помирати голодною смертю двох собачат.
  • Друга — на вулиці Празькій, Берлінській чи Софіївській відновився стихійний смітник

Мабуть, у Всевишнього такий порядок: на одного нелюда сотні людей з чуйним серцем.

В минулому номері ми писали про собачат. Як тільки ми їх знайшли спочатку навіть трохи злякалися, що ми з ними будемо робити. Зателефонували до волонтерів “Сіромашки”, а там, нам сказали:«Ви хоч пару днів подивіться за щенятами, а там ми прийдемо фотографуємо їх і фото кинемо в інтернет». Волонтерам тварин ми дякуємо за обнадійливі слова, тільки ми й самі можемо це зробити.

Після статті на сайті люди стали телефонувати. Грайливу самочку забрали на другий день, а її сестричка, з травмованою лапкою, залишилась одна. Зробили їй тимчасове укриття і так собача біля дороги Джерельної прожило ще два дні. Ранком четвертого дня коли ми привезли чотирилапій їсти її в будці від вітру та сонця вже не було. Залишається тільки надіятись, що собача потрапило в добрі руки.

Відео дня

З другого боку від дороги відновили приїжджі козятинчани чи гості міста в зарослях європейського стихійний смітник.

Після того, як ми в публікаціях оприлюднили, кого спіймали на смітнику массива, років зо два туди сміття ніхто не вивозив. Тепер, мабуть, забули, що ми частенько туди навідуємося і стали вивозити непотріб знов.

Чого тут тільки немає: відходи канцтоварів, гілля дерев, відходи буд матеріалів, пластик, поліетилен та союзних часів гума та дитячі іграшки. Стільки «добра» навезли, що діти стали гратися на смітнику. Завішений ганчір’ям автомобільний скат, то мабуть, трюмо в коридорі, застелена дошка тканиною, то мабуть, на кухні стіл з скатертиною. Вивозять ще землю, від скотини гній та гуму, яка була основою водовідведення. Що ще може в господарстві знадобиться - забирають додому місцеві. Що нікому не потрібне залишається на сміттєзвалищі. Непотріб він скрізь непотріб.

За деякий час хтось таки попадеться і може статися так, що не тільки своє, а й чуже доведеться прибирати.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Олександр Пузир

    дивно, що міська влада не реагує
  • Oleg Maksimchuk

    Сміття місцевих, хто їм Доктор.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up