Викладачка Козятинської музшколи Ілона Галінська отримала перемогу у міжнародному конкурсі

Викладачка Козятинської музшколи Ілона Галінська отримала перемогу у міжнародному конкурсі
  • Міжнародний багатожанровий дистанційний фестиваль-конкурс «Зірковий драйв» проходив у Запоріжжі. Участь брали як творчі колективи, так й окремі виконавці.

Викладачка вирішила паралельно із своїми вихованцями, які неодноразово виборювали у конкурсах переможні місця, взяти участь у конкурсі-фестивалі особисто. І результат перевершив сподівання. Виконання пісні Vivienne Mort «Голубка» було найкращим у номінації «Естрадний вокал», за що виконавиця отримала Диплом І ступеня. Її вихованка Ілона Анжуловська в номінації «Народний спів» зайняла друге місце.

– Це моя перша нагорода в дистанційному конкурсі, – розповідає Ілона Юріївна Віснику Козятинщини, – перемоги власні були ще в ранньому дитинстві, музикою я почала займатись з 5 років. В конкурсах останні 3 роки особисто не брала участі. Хоча завжди активну участь беру в концертах та житті нашої музичної школи. І тільки тепер вирішила подати заявку на дистанційний Міжнародний фестиваль-конкурс.

Гордість: вихованці дитячої музшколи з фестивалів привезли дипломи лауреатів та премії
 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up