Він не вартий, а йому продовжили (як малій дитині) сосати бюджет міста. Козятинський мер Пузир знову буде з премією

Він не вартий, а йому продовжили (як малій дитині) сосати бюджет міста. Козятинський мер Пузир знову буде з премією

13 сесія 7 скликання Козятинської міської ради підтвердила, що депутати аморальні плюс кримінальні

У залі зібралось багато людей: депутати, представники громади, жителі міста, преса…

Всі були неодноразово здивовані поведінкою мера. Він не стримував емоції та порушував субординацію стосовно депутатів та громади. Декілька разів містяни починали масово скандувати: ”Ганьба!”

Меру це не заважало відчувати себе законом в останній інстанції. Найгострішим питанням сесії було ”Про умови оплати праці міського голови Пузира О.Д.”, кажучи простіше — про преміювання мера.

Відео дня

При першому голосуванні це питання не набрало потрібної кількості голосів, не дивлячись на переважну більшість провладних депутатів в залі. Поіменні результати цього голосування зникли, коли наприкінці сесії одним з депутатів було запропоновано переголосування цього питання. Мер Пузир із задоволенням підтримав ідею повторного розгляду такого вигідного для нього проекту.

Незважаючи на заперечення депутатів Дмитра Бернатовича та Євгенія Білінського, які посилалися на порушення статей Регламенту та Закону України “Про місцеве самоврядування” (який забороняє ставити на переголосування питання порядку денного без явних помилок в процедурі голосування та технічних причин), переголосування відбулось.

Його результати задовільнили мера повністю.

За — 18, проти — 5, утрималися  — 2, не голосували — 7, відсутніх — 3.

Відсутні на сесії були депутати Павло Ясний, Сергій Сич, Володимир Гриб.

Проти проголосували: депутати Сергій Тремба, Дмитро Бернатович, Євген Білінський, Вадим Рожук, Олександр Сорочинський.

Утрималися: депутати Алла Пилипчук, Василь Пилипчук.

Не голосували: сам мер Олександр Пузир, депутати Таїсія Радіна, Олександр Гвелесіані, Володимир Фурманець, Леся Кравчук, Геннадій Панчук, Юлія Радогощина.

За були: депутати Ольга Дацюк, Віктор Малишевський, Людмила Гаврилюк, Олексій Каратєєв, Павло Луцюк, Роман Масира, Сергій  Матвіюк, Лариса Савчук, Надія Якимова, Євген Буравський, Микола Кравець, Костянтин Марченко, Марія Мудра, Ольга Поліщук, Микола  Синюшко, Федір Кропива, Марина Гончарук, Олена Лєбєдєва.  

Рішення прийняте, мера премійовано. "Проти" одностайно проголосувала тільки фракція "Сила людей" та один з депутатів "Конкретних справ" . Інші допомогли меру й цього разу отримати "матеріальну допомогу", адже вона йому так потрібна!

 

Прес-реліз Владислава ЛІСОВОГО

Виживши з міста інвестора, що був фінансово спроможний забезпечити опалювальний сезон 2016-2107 рр, міський голова та його гоп-компанія (Іщенко, Лівшиць, Ясний) намагаються і заробляють за один сезон 4,5 мільйони гривень. Роздають громаді ОНКОХВОРОБИ , АСТМИ та інші хфороби. Не менше від цього постраждає і екологія — забруднена токсичними продуктими вода. А це риба, жаба, корівка, свиня, телятко. А в кінцевому пісумку — вода у вашій квартирі

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up