Він ще не президент, а Путін вже його боїться

Він ще не президент, а Путін вже його боїться

Слідче управління Росії відкрило кримінальну справу проти нашого лідера “Громадянської позиції” Анатолія Гриценка:

“... о публичных призывах бывшего Министра обороны Украины Анатолия Гриценко к осуществлению террористической деятельности на территории Москвы и Таганрога в телевизионном эфире канала «112 Украина» 2 июля 2017 года (ч. 2 ст. 205.2 УК РФ) выявлен эпизод его преступной деятельности..”. “...в ходе прямой трансляции онлайн-конференции телерадиокомпании «Студия 1+1»  (2014 рік - прим. авт.) Гриценко выступил с публичным призывом к осуществлению террористической деятельности на территории Российской Федерации путем подрыва железнодорожных поездов. По данному факту в отношении Анатолия Гриценко возбуждено уголовное дело по ч. 2 ст. 205.2 УК РФ (публичные призывы к осуществлению террористической деятельности).”

Зрозуміло, що це визнання потенціалу. Не дивує збіг у часі цієї “справи” з тими потоками бруду, який зараз ллється на нашого кандидата в Президенти України з відомих кабінетів. Щось підказує, що є тут зв'язок. Оскільки Путін та його друзі при владі, вони завжди не допускають до виборів конкурентів (найкраще — садять у тюрму). Росія вважає Україну продовженням своєї території, то цілком логічно, що не допускають свого конкурента Анатолія Гриценка до виборів.

Анатолій Степанович на своїй сторінці у Фейсбуці звернувся до Путіна:

Відео дня

“Верно, гражданин Путин?

Следственный комитет России выдвинул мне обвинение и возбудил уголовное дело. Это первое уголовное дело за всю мою жизнь. И кто возбудил, путинская власть? Обвиняя в призыве к терроризму? Журналисты просят комментарий. Будет, из двух частей. На русском, чтобы и там прочитали. Первое - именно так «наши деды воевали», отражая вероломное нападение фашистских оккупантов - верно, гражданин Путин? Против миллионов фронтовиков и партизан в тылу врага тоже дела повозбуждаете? Ну-ну. И второе - во всем мире террористами признают тех, кто сбивает гражданские авиалайнеры, убивая сотни невинных людей. Кто травит исподтишка химическим оружием. Кто подрывает жилые дома, поджигая войну в Чечне. О них, безбашенных и безжалостных, не забудьте!”

Слава нації! Українець — тільки за Українця.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up