Олександр Чагін вирішив піти по стопах прадіда

Олександр Чагін вирішив піти по стопах прадіда
Олександр Чагін працює дільничним сьомий рік
  • Ми продовжуємо нашу рубрику «Знайомтесь, ваш дільничний». В минулих публікаціях розповіли про дільничних Махнівської адмінзони. Переходимо до Самгородоцької.

Тут за правопорядком, в парі зі своїм колегою, слідкує Олександр Чагін. Під його опікою Вівсяники, Збараж, Самгородок, Лозівка, Красне, Йосипівка, Широка Гребля, Великий Степ, Миколаївка, Лопатин, Зозулинці, Сошанськ, Блажіївка, Дубові Махаринці, Журбинці, Воскодавинці, Сокілець, Титусівка, Сигнал, Кордишівка, Флоріанівка, Коритувата, Рубанка, Муховата. 

Народився Олександр Чагін 11 грудня 1991 року у Вінниці. Наразі зі своєю родиною проживає в Махаринцях. Після школи навчався в Київській національній академії внутрішніх справ (з 2008 по 2012 роки). Потім туди ж вступив на заочну форму навчання, закінчив магістратуру. За плечима — 12 років поліцейського стажу

— Починав з експерта-криміналіста, був на дозвільній посаді, зараз вже сьомий рік працюю дільничним, — розповідає Олександр. — У правоохоронні органи вирішив піти не просто так. Мій прадід був начальником КГБ, тоді ще в Самгородоцькому районі. От і я вирішив піти по його стопам. Бути корисним та допомагати людям.

Відео дня

За словами Олександра  найчастіші порушення на його дільниці обслуговування це адмінпорушення, кримінальних, на щастя, мало. Найпоширеніші — домашнє насильство, дрібні крадіжки. 

— Мої контакти люди знають, візитки роздаю. А в кого немає номера телефону то ось він: 067-954-61-65. Працюю, як і всі дільничні (з понеділка по п’ятницю і пів суботи). Але, якщо є потреба, то, звісно, виїжджаю на виклики будь-коли. Неважливо це день, чи ніч. 

В Олександра Чагіна є дружина (ФОП), яка зараз знаходиться  в декретній відпустці. А також він батько двох маленьких синочків — старшому 1,9, а меншому — півроку.

У вільний від роботи час захоплюється риболовлею та полюванням. Нашим читачам Олександр побажав дотримуватися правопорядку та жити в мирі.

Читайте по темі:

Справляються: на 11 дільничних — 90 тисяч людей
Олег Іщук працює дільничним вже 15 років
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Читач04

    Мусора не люди, їх взагалі не повинно існувати
  • Ганевич Олег

    Так держать !!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up