Наслідки негоди: на Козятинщині вітер пошкодив 6 повітряних ліній. Ситуація по області

Наслідки негоди: на Козятинщині вітер пошкодив 6 повітряних ліній. Ситуація по області
  • Несприятливі погодні умови, а саме сильні пориви вітру та дощ, спричинили у недільний надвечір чимало перешкод для стабільної роботи електричних мереж області.
  • Найбільше від негоди потерпіли громади Барського (11 повітряних ліній), Козятинського (6 повітряних ліній), Бершадського і Теплицького районів.

Про це повідомляє «Вінницяобленерго»

За словами начальника Центральної диспетчерської служби АТ «Вінницяобленерго» Василя Поліщука, через негоду сталося їх значне технологічне пошкодження.

— Станом на 21 годину недільного вечора було пошкоджено 67 ліній електропередач. Весь вечір і всю ніч оперативні аварійні бригади посилено працювали над усуненням наслідків негоди. І вже на 8-му годину ранку понеділка більшість з електроліній полагоджено і підключено до електропостачання. Однак аварійно-відновлювальні роботи продовжуються, оскільки залишилося відключеними 24 повітряні електричні лінії ПЛ 6-10 кВ, знеструмлено 52 населених пункта і 218 ТП в даних населених пунктах. Найбільше від негоди потерпіли громади Барського (11 повітряних ліній), Козятинського (6 повітряних ліній), Бершадського і Теплицького районів.

Відео дня

Нині 14 аварійних бригад продовжують працювати. Впродовж світлового дня сподіваємось заживити всіх споживачів, - розповів Василь Поліщук.

Опитування

А вас було світло вечором 18 вересня?

Додамо, що сьогодні, 19 вересня, синоптики прогнозували на всій території, крім півдня, сильні пориви вітру 15-20 м/с (І рівень небезпечності, жовтий).

Читайте також:

У козятинській міській «первинці» на прийомі пацієнтів були лікарі із США

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Yaroslav Rehulskyi

    В Залізничному близько 14:00 відновили живлення, але протягом дня ще кілька раз на секунду зникало світло. Для комп'ютера це як серпом по яйцям.

keyboard_arrow_up