Війна, націоналізм та жіноче питання

Війна, націоналізм та жіноче питання

Ми провели дослідження, суть якого — вивчення демографічного стану.

Війна

Ми провели дослідження, суть якого — вивчення демографічного стану. Що з хлопцями, що повернулись із зони бойових дій на сході України. Опитування проводили серед сільської когорти ветеранів, оскільки вважали, що сільські хлопці традиційно надають перевагу родинному статусу проживання. Вони ведуть осідлий образ життя, зайняті, як мінімум, дрібно-товарним виробництвом, не залежні, як правило, багатодітні.

Відео дня

Сухі цифри: всього 362 ветерани війни, соціальний статус яких визначений, як люди, що воювали в державі, що не визнає статусу війни ані влада, ані світ.

Тобто, приховування правди — теж обман. Брехня настільки велика, що брехню видаємо, як доказ доброчесності участі у війні, оправдування смерті. Загинуло в бою 15 осіб, із них шестеро померло дома (четверо в цьому році). Співчуваємо рідним, близьким померлих та полеглих.

Державою визнані, як інваліди, 11 осіб. Один першої групи, троє другої групи, інші третьої. Хоча не відомі факти запруторювання ветеранів району в тюрму, однак, поліція системно із СБУ клепає кримінальні справи проти них, даючи умовні терміни, чіпляючи судимості. Калічать і надалі їх психіку?

Результат один — покінчив життя самогубством ветеран АТО. (співчуваємо родині, царство небесне покійному).

Якщо читати про брехню пункт вище і про їх генералісумуса (якому ніхто не пред’являє ніколи), то важливо знати, що останньому не дають умовні терміни  і не чіпляють судимості . План розкриття злочинів у поліції та СБУ є також брехнею. Корумпована держава, брехлива статистика. Із 362 козятинських ветеранів 200 терміново потребують реабілітації. Не працевлаштовані, соціально не захищені, більшість живе в проголодь

Націоналізм

Стосунки в родинах — то окрема війна, не на життя, а на смерть. Хлопцям, що вижили в окопах, співчували, одягали, ділились останнім. А зараз їм відмовляють в роботі. Розрахунок — налитим стаканом? Адміністрація РДА та райради з головами сільських рад, вступивши в зговір з місцевими мегамагнатами, впарили ветеранам землю, яка не підлягає сільгоспроботам. Тобто, окрім популізму, принизили їх стататус нижче армійської табуретки. Дно пробито. Куди нижче?

Жіноче питання

Всі, кого прикликали до війни, пройшли медичну комісію. Вони визнані державою здоровими. Із найздоровіших тепер покалічені психічно. Із триста двісті всі не мають можливості організувати, як свій простір, так і сімейний.Тепер на перше питання виходить суто жіноче питання. На всіх, без винятку, дружини народили лише троє дітей. В одній родині двійня, з чим вітаємо, як батьків, так і мам. За чотири з лишнім роки у солдат народилось троє діток у двох родинах (дай Бог їм родинного щастя). На триста дітородних дружин! Ми перевірили і співставили на туж кількість дружин, чоловіки яких не були на війні. Народилось 98 дітей.

Висновок один: Козятинщина тільки в дітях, з врахування померлих і ненароджених, являється місцем прямої втрати. Якраз та жахлива одиниця виміру — 362 особи на приблизно 60 тисяч населення, що мешкає в районі. Сумніваюсь, що в інших районах України веселіша статистика.

Просвіта ОУН Козятин

Влад Повх

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
15:01 У парку буде на один дитячий майданчик більше 14:04 Ще трохи подощить та посніжить, але вихідні обіцяють бути теплими 13:21 Виїжджали на пожежі після прильотів: у Козятині нагороджували «залізних» вогнеборців photo_camera 12:00 У Білопіллі горів житловий будинок Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 11:06 Посеред березня Козятин припорошило снігом. Фото дня photo_camera 10:20 Ліжка, матраци, подушки: у Козятині переселенці отримали повністю облаштоване спальне місце 10:12 Під Немиринським лісом трава горить, аж у Сестринівці димно 09:30 На Вінниччині виявили небезпечний «врожай Шахедів» play_circle_filled 08:26 «Міс україночка ліцею №1-2024»: опублікували фото учасників та результати голосування photo_camera 19:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 18:16 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up