Вийшла нова пісня козятинського гурту «Draft»

Вийшла нова пісня козятинського гурту «Draft»
"Draft" на Дні міста у 2019 році
  • Трек можна послухати на каналі групи у YouTube.

Рок-гурт «Draft» випустив новий сингл під назвою «Уві сні». Прем’єра пісні відбулася 13 березня на офіційному каналі гурту у Youtube.

До речі, пісня «Уві сні» у виконанні козятинчан вже звучала на фестивалі «Відродження», що проходив у Чернівцях у 2018 році, де наші хлопці вибороли гран-прі. Щоправда, тоді «Draft» презентував її під іншою назвою — «Все не так».

Відео дня

Це вже другий трек з майбутнього ЕР-альбому «Сонце», який вийде незабаром. Якщо ви ще не чули першого синглу, вам сюди.

Якщо початок першого треку під назвою «Сонце» був більш спокійним і мав дещо акустичне звучання, то «Уві сні» з перших секунд - порція справжнього драйву. Тож уже зрозуміло, що у новому альбомі хлопців будуть як ліричні, так і більш важкі композиції.

Трохи розповімо про сам гурт «Draft». Вокаліст групи — Сергій Гайдучок. У минулому він був учасником рок-гурту «Горизонт», про який ми вже розповідали. Коли «Горизонт» розпався, Сергій виступав сольно та у складі інших гуртів, поки не створив «Draft».

Барабанщик гурту — Ілля Мхеїдзе, гітарист — Максим Ситніцький. Раніше хлопці були учасниками не менш відомого у нашому місті гурту «Порцеляна», який виграв гран-прі на фестивалі «Тарас Бульба» у 2010 році.

Басист гурту «Draft» — Богдан Ільчук, що також є учасником гурту "Оріон".

 

Читайте також:

Їхні хіти підспівували хором на концертах - про козятинський рок-гурт "Горизонт"

Відомі козятинські гурти: від "Контрасту" до "Порцеляни" один крок

Легендарному "Оріону" 16 років

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
15:35 «Нехай наші «пташки» допоможуть ефективніше нищити ворога на Донецькому напрямку» 14:13 Дощі та сильний вітер: завтра Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled 12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled 11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 10:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up