Військові дії в с.Козятин, з нанесенням збитків.(громада в шоці) МНС, СБУ, поліція та військові не залучені.(виявляється їм по барабану)

Військові дії в с.Козятин, з нанесенням  збитків.(громада в шоці) МНС, СБУ, поліція та військові не залучені.(виявляється їм по барабану)

Військові дії старували не від військових , поліції,СБУ. Не від сеперів.Тай націоналісти не причому.Село атакували ресівці приватна комерційна структура.Обесточили село  повністю мотивуючи плановими роботами.На вулиці - 9 вночі до -18.

Картинки по запросу Фото колапс електрики

Здогадуємося, що місцеве управління РЕС на території сільської ради за інформацією загальнодоступного колекторного телефону розвернули справжні бойові дії. Об'єктами якого стали всі мешканці села без винятку. З 11 години до 17 години обезточили усе село, пояснюючи це плановими регламентними роботами. Це на території, де оголошена підвищена військова небезпека. Сьогодні, як ніколи, найлютіший мороз в цьому сезоні. Наразили на небезпеку без попередження від грудних дітей до пенсіонерів. Їх дії , не виконавців,(керівництва) селяни  розцінити, не інакше, як диверсійна. Питання: чи будуть виїжджати на місце дії диверсійної бригади поліція, військові, МЧС, нам невідомо. Але за ствердженням одиноких пенсіонерів похилого віку, мам, що мають грудних дітей — вони зараз перебувають в зоні бойових дій, що можуть спричинити тяжкі наслідки аж до невинної смерті.

Вжиті заходи , інформацію передали на 102. 

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (4)
  • Вова Полічков

    Мульський-директор-молодий демагог це інтелигентно! Насправді  пусте місце.Безхребетник.Нагадує гидкого Оркушу.
  • Влад Лісовий

    СТРУКТУРА
    Козятинські ЕМ
    22145, село Сигнал, вулиця ЯРОСЛАВА МУДРОГО, будинок 172

    тел. (0242) 2-25-10, E-mail: [email protected]

    Керівництво ЕМ:

    Директор  —  Мульський Ігор Аркадійович

    Прийом громадян з особистих питань:

    вівторок та четвер з 14 до 16 год.

  • Влад Лісовий

    Чому не можливо додзвонитись диспетчеру Козятинських РЕМ ? Тепер дзвонити їм потрібно на безкоштовні номери: 0-800-217-217 або (0432) 65-95-95.
    Посилання на джерело: https://kazatin.com/Podii/chomu-ne-mozhlivo-dodzvonitis-dispetcheru-kozyatinskih-rem--teper-dzvo-10475485.html

  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up