Військові нагадали, що в країні війна

Військові нагадали, що в країні війна

Ми запитали гостей міста, що бажають військові та підприємці козятинчанам?

Гвардійці 8 полку оперативного призначення ВЧ 3028 Національної гвардії України, який базується в місті Калинівці, відвідали Козятин. Приїхали військові на броньованому автомобілі КрАЗ "Спартан", який викликав неабияку цікавість дітей і дорослих. Гвардійці дозволяли малечі робити на військовій машині все, чого душа бажає. Юні козятинчани обліпили КрАЗ з усіх боків, забралися в  середину, стрибали на даху, сиділи на капоті.

Біля броньовика військові встановили агітаційний плакат служби в Національній гвардії. Начальник групи по роботі з особовим складом підполковник Сергій Крижанівський спілкувався з козятинчанами, розповідав про службу в Нацгвардії та відповідав на запитання. Козятинчани активно цікавилися у Сергія Васильовича про особливості діяльності 8 полку оперативного призначення і Національної гвардії в цілому. Деякі висловлювали намір у майбутньому приєднатися до лав нацгвардійців.

Гвардійці Роман і Сергій фотографувалися зі всіма бажаючими на фоні “Спартана”, показували вміст персональних аптечок, виносили "силові прийоми" від дітей, які випробовували міцність їх бронежилетів.

Відео дня

Несподіваним гостем військових став єнот. Його господиня ходила зі своїм вихованцем по площі й дозволяла бажаючим гладити незвичайну тваринку. Підійшла жінка і до гвардійців. Хлопці дозволили кумедній істоті сидіти у них на плечах та годували єнота смаколиками.

Через газету “RIA-Козятин” гвардійці побажали Козятину процвітання, щоб відкривалися нові підприємства, покращувалась інфраструктура, а містянам — гарного настрою, мудрості, наснаги, впевненості в своїх силах і, головне, мирного неба! А також запросили козятинчан у гості до себе в частину.

— Приїжджайте до нас на екскурсію! — усміхнено каже гвардієць Назар, який весь цей час фотографував події на площі. — Ми покажемо та розповімо багато цікавого!

Військові нагадали своєю присутністю всім, хто розважався на центральній площі, що йде війна і треба думати про захист України. І, як варіант, пропонували йти на контрактну службу до Національної гвардії.

Всі фото і відео дивіться в статті Нацгвардійці в Козятині прорекламували військову службу

Що бажають військові та підприємці козятинчанам?

Сергій Васильович (45), підполковник:

— Щоб відкривалися нові підприємства, створювалися робочі місця. І головне — миру!

 

Назар (20), солдат:

— Процвітання, покращення інфраструктури міста, миру.

 

Роман (21), солдат:

— Мудрості, наснаги, впевненості в своїх силах. І мирного неба!

 

Сергій (25), старший солдат:

— Гарного настрою, миру, всього найкращого!

 

Тарас (31), підприємець, клуб “КАіСА” (Вінниця):

— Здоров’я, гарного настрою, радості.

 

Володимир (33), засновник “Дорожній контроль” (Вінниця):

— Миру, радості, успіхів і щастя!

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera 19:16 Військові, які розстріляли поліцейських на Вінниччині, перевозили 100 гранат та 25 тисяч патронів play_circle_filled Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 17:25 Під час бою отримав поранення несумісне з життям: минає рік, як загинув Герой Владислав Сохинчук 15:35 «Нехай наші «пташки» допоможуть ефективніше нищити ворога на Донецькому напрямку» 14:13 Знову дощі та сильний вітер: Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled 13:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled 11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up