Військовим в тилу потрібні запчастини

Військовим в тилу потрібні запчастини

До волонтерського центру звернулися наші земляки, заступник командира батальйону з озброєння-начальник технічної частини однієї з військових частин, штаб якої дислокується в Кам'янець-Подільському,  Олександр Куницький та учасник бойових дій в Афганістані Микола Жирний.

Вони розповіли, що на сьогодні його частина, яка частково перебуває в ООС, забезпечена продуктами харчування і формою одягу. Єдине, в чому є потреба, і військовий звертається до волонтерів, з проханням допомогти в придбанні запчастин.

На сьогодні волонтери і спонсори в основному зосереджені на зону операції об’єднаних   сил, а про зону постійної дислокації забули.

Відео дня

Держава забезпечує нас 100% в плані харчів і одягу, але на складах відсутні деякі запчастини, — розповідає Олександр Михайлович. — Навіть, якщо ми і замовляємо деталь на складі, процес закупки дуже повільний.

За словами пана Олександра, є потреба в запчастинах до автомобільної техніки, такої як КАМАЗ, ЗІЛ-131, ЗІЛ-130, УРАЛ-4320, УАЗ-469, набори інструменту до автотехніки, автошини. Щодо останніх, вони зношуються скоріше у зв’язку з використанням в зоні бойових дій.

— Як ви виходите з цього становища?

— Поки нам дістається те, що є в ООС, але в пунктах постійної дислокації техніка після ротації повинна бути в постійній бойовій готовності.

— Що ще?

— Нам ще потрібні гумові жінки, яких ми поставимо в стрій замість макетів (пожартував військовий). А якщо серйозно, терміново потрібен циліндр підйому кузова до КАМАЗу-самоскиду 5511 (колхозник). Буду дуже вдячний всім, хто допоможе його придбати.

Телефон військового (067)-942-95-64, дзвоніть, пропонуйте допомогу.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up