Визначено переможців районного конкурсу «Повір у себе»

Визначено переможців районного конкурсу «Повір у себе»
  • Днями у козятинській райдержадміністрації пройшов щорічний конкурс творчості дітей та молоді з особливими потребами “Повір у себе».

Учасниками фестивалю стали 12 конкурсантів. Захід організували працівники центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, за участі відділу культури та відділу у справах сім’ї і молоді.

Відео дня

Члени комісії оцінювали творчі роботи.

Це яскраві вироби з дерева та паперу. Роботи були виконані різними техніками. Наприклад, ізонитка, вишивка, квілінг та малюнки олівцем. Всі конкурсанти отримали призи. Але журі визначило трійку найкращих, які поїдуть на обласний фестиваль. Тож переможцями районного конкурсу стали Євген Заверуха Євген, Олег Марусич та Карина Новіцька.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
12:00 У Білопіллі горів житловий будинок 11:06 Посеред березня Козятин припорошило снігом. Фото дня photo_camera 10:20 Ліжка, матраци, подушки: у Козятині переселенці отримали повністю облаштоване спальне місце 10:12 Під Немиринським лісом трава горить, аж у Сестринівці димно Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 09:30 На Вінниччині виявили небезпечний «врожай Шахедів» 08:26 «Міс україночка ліцею №1-2024»: опублікували фото учасників та результати голосування photo_camera 19:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 18:16 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up