Визначили кращих легкоатлетів року: на якому місці козятинці?

Визначили кращих легкоатлетів року: на якому місці козятинці?

У чемпіонаті області взяли участь 250 спортсменів

Кращих легкоатлетів Вінниччини та їхніх тренерів за підсумками минулого року нагородили під час чемпіонату, що пройшов в обласному центрі. 

Участь у змаганнях взяли 250 спортсменів із різних районів, міст та ОТГ області, а також гості із Хмельниччини та Харківщини.   

У командному заліку перемогла команда Вінниці, друге та третє місця вибороли відповідно збірні Козятина та Козятинського району.

Відео дня

Як повідомляє вінницька ОДА, за підсумками 2019 року кращими визнано Андрія Краковецького та його тренера Андрія Москвіна, Олену Жмур та її тренера Павла Дмитревського, Вадима Адамчука та тренера Віктора Постемського, Олександра Вуйка, Іллю Сосницького та їхнього тренера Петра Сарафинюка, Марію Шпатківську та її тренера Тетяну Дідик. А кращими спортсменами-легкоатлетами названо також Олену Колесниченко та Інну Ковтун, які нині перебувають на навчально-тренувальному зборі.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up