Вкрали пляшку горілки, телефон та гроші: куди ще викликали поліцію?

Вкрали пляшку горілки, телефон та гроші: куди ще викликали поліцію?

Кримінальна хроніка Козятинщини минулого тижня (3 5 по 10 листопада)

У четвер, 5 листопада до козятинського відділку поліції близько півдня надійшла заява про те, що погрози одному з мешканців району. Невідома особа через соціальні мережі погрожувала фізичною розправою. На наступний день правоохоронці склали рапорт про вчинення жорстокого поводження із своєю домашньою твариною (собакою). Цієї з п’ятниці в одного із мешканці району вкрали солярку з вантажного авто.

А у неділю, 8 листопада, у Козятині трапилася бійка. Близько 15.00 за місцем проживання співмешканець спричинив заявниці тілесні ушкодження.

Та на цьому недільний кримінал не закінчився. На службу 102 надійшло повідомлення про те, що козятинчанка піймалася на гачок аферистів. Жінка перерахувала невідомій особі на картку кошти, після чого та зникла і перестала відповідати на телефонні дзвінки.

Відео дня

У понеділок, 9 листопада, тиждень розпочався з крадіжок. В Козятині, в ранковий період часу невідома особа шляхом вільного доступу вкрала мобільний телефон заявника.Також цього ж дня з одного з цілодобових магазинів міста, вночі поцупили пляшку горілки. А ще у понеділок до поліції надійшла заява про бійку в Махаринцях. Невідома особа нанесла мешканцю села тілесні ушкодження.

Ще одна крадіжка мобільного телефону трапилася у вівторок, 10 листопада. У козятинчанина близько півночі невідома особа шляхом вільного доступу поцупила його гаджет.Того ж дня, ввечері до поліції надійшло повідомлення про те, що  мешканцю Залізничного телефонують з колекторської фірми та вимагають сплатити кредит. Також у чергову частину надійшов рапорт інспектора сектору реагування патрульної поліції. Поліцейські виявили, що в Козятині, всупереч постанові КМУ № 641 від 22 липня 2020 року та протоколу № 41 від 06 листопада 2020 року, працює заклад. Склали адміністративний протокол.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up