Водії поскаржились на дорогу “Рубаний шлях”

Водії поскаржились на дорогу “Рубаний шлях”
  • Дорогу, яка з’єднує Козятин, Сестринівку, Махаринці ремонтували три роки тому.
  • На 150 річчя Михайла Грушевського на тій дорозі був проведений косметичний ремонт.
  • Ще в осени минуло року окремі водії нарікали, що дорога “Рубаним шляхом“ потребує невідкладного ремонту. На ту пору вона була не найгіршою в Козятинському районі.
  • Та зустрівши 3 серпня велосипедиста, який в своєму транспортному засобі на ямі пошкодив колесо, ми погодились з водіями, що пора писати...

Дорога “Рубаним” є найкороткою, щоб з райцентру потрапити в Сестринівку чи Махаринці. А з вище перечислених населених пунктів найшвидше добратися до станції залізниці чи тубдиспансера. 

Катастрофічного становища вся дорога “Рубаного шляху” як не мала так і немає. Є на дорозі декілька суцільних, ям які не просто об’їхати навіть на малій швидкості.

Відео дня

 

Три роки тому коли в Сестринівку на 150 річчя Першого Президента України мали їхати перші особи області та гості з інших міст ями на “Рубаному” залатали. Тільки відстань в три роки для наших доріг — велика дистанція. Нерідко наші дороги після ремонту треба ремонтувати як сходить останній сніг. А тут майже три роки пройшло. 

Хочеться вірити, що водіям не доведеться чекати ще сім років коли в Сестринівці будуть відзначати Михайлу Грушевському 160 річчя, а відремонтують дорогу “Рубаним”раніше. 

Минулої суботи постраждав велосипедист. За рік два дорога стане ще гіршою і колеса можуть відриватися в залізних коней. 

Чиатйте ще:

Машини гублять колеса. Чому не ремонтують дорогу на Центральній у селі Козятин

В Білопіллі відремонтували дорогу. Скільки пішло коштів?
 

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Ігорь Анатолійович Чмерук

    Шо???? Сирйозно????
  • Кіпоренко Олександр

    Це наші податки. А де вони?
  • Кіпоренко Олександр

    Це корупція на всі 100
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука Від читача 14:27 Маленьким козятинчанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up