Вокзал підвищує імідж міста

Вокзал підвищує імідж міста

Уперше в історії нашого міста видано буклет під назвою «Путівник пасажира. Історія залізничного вокзалу Козятин».

Ініціатива такої події належить начальнику виробничого підрозділу вокзал станції Козятин Анатолію Чабану. Підтримала гарну ідею філія «Пасажирська компанія ПАТ «Українська залізниця».

Відео дня

Буклет складається з 10 сторінок. У ньому розповідається про історію та сьогодення вокзалу станції Козятин. Його оформлено в твердій обкладинці на папері гарної якості, з кольоровими ілюстраціями. Видання покликаное надати пасажирам та гостям міста цікаву, змістовну  інформацію про унікальний пам’ятник архітектури 19-го сторіччя, яким є вокзал Козятина. Крім того, в ньому представлено широкий спектр послуг, якими можна скористатися на вокзалі.

Придбати буклет можна в платному залі, кімнатах відпочинку та довідковому бюро.

Як розповів газеті Анатолій Іванович, в найближчій перспективі – розміщення ілюстрованих інформаційних стендів в приміщенні вокзалу Козятин, де також буде висвітлено історію його створення, цікаві факти та події різних часів, пов’язані з пам’ятником архітектури.

Подібні ініціативи є свідченням того, що завдяки небайдужим професіоналам своєї справи, таким як Анатолій Чабан відбувається популяризація історії Козятинщини, підвищується імідж міста в цілому. Беручи в руки буклет, розумієш, що його можна буде із задоволенням  подарувати родичам, знайомим, гостям рідного міста.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    Гарна справа але треба іти ще далі. Чому би громаді Козятина не використовувати  вокзал для публічних подій: збори, виставки та ін. Подібний досвід уже є у Жмеринці, варто перейняти.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up