Володимир Білоус: «На дільниці кожен день»

Володимир Білоус: «На дільниці кожен день»

За порядком у Козятині дивляться троє дільничних козятинського відділку поліції. Минулого разу ми розповідали про Андрія Чорненького, який працює на східній частині міста, Талимонівці та районі ПРБ. Йдемо ближче до центру.

  • Знайомтесь, ваш дільничний, Володимир Білоус. В його зону обслуговування входить район ринку «Колгоспний», Водокачка, район ОРСУ (вулиця Довженка) та смт Залізничне.

— Отак як вулиця Незалежності розділяє місто навпіл, все що знаходиться з правої сторони, якщо дивитися в сторону танку — це моя дільниця, — розповідає Володимир Володимирович. — Якщо брати по кількості населення, то це ⅓ мешканців Козятина.

Володимир Білоус — корінний козятинчанин. Народився 29 червня 1982 року.

Навчався в козятинській школі №9. В 1999 році вступив у Київський інститут внутрішніх справ. За фахом він юрист-правознавець. Роботу у правоохоронних органах розпочав з 2005 року. Спочатку працював дільничним в Погребищі, а потім у 2010 році, за власною ініціативою, його перевели до козятинського відділку поліції.

Відео дня

— В поліцію пішов, бо відчував себе тут на місці, — каже Володимир. — Люблю, щоб було все правильно і справедливо. Можна сказати, що це була моя мрія дитинства. 

За словами дільничного, на його зоні обслуговування на обліку є особи, які вчиняють домашнє насильство. Зараз їх не більше десятка. Раніше судимих – більше 5. Також є два адміннаглядних, тобто осіб, за якими потрібен посилений контроль. Ці козятинчани мають відмічатися у поліції, з ними проводять профілактичні роботи.

— На дільниці я кожен день, мої контакти знають (063-61-79-406), —  говорить Володимир Білоус. — До найчастіших злочинів входять крадіжки. В цьому році були і наркозлочини. З сектором превенції ми їх розкрили.

Володимир Білоус має дружину. Вона працює в сфері бухгалтерського обліку. Разом виховують двох дітей — доньку Оксану (2007 року народження) та сина Мирослава (2011).

— Моє хобі це родина. У вільний від роботи час намагаюся більше часу проводити з рідними, — каже дільничний. – Хочу побажати нашим мешканцям бути більш бути людяними, до всього відноситись з розуміння і не тільки дивитися, що хтось поганий чи хороший, а й звертати увагу на себе. Будьте відповідальним і підтримуйте один одного

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач04

    мусора не люди, їх взагалі не повинно існувати
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:30 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 18:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень 11:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:00 Що замовляла міська рада в лютому 10:04 Козятинські студенти поїхали у Німеччину аби пройти практику. Показали фото photo_camera 09:06 Ситуація з туберкульозом напружена: серед чотирьох громад найбільше хворих — у Козятинській 08:17 Козятинчани збирають кошти на систему дистанційних радіовмикачів «феєрверків»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up