Володимир Гришин: «Поранив пальці, але витягнув»

Володимир Гришин: «Поранив пальці, але витягнув»
Чоловік впіймав щуку вагою майже 8 кілограмів на силіконову приманку
  • Риболовля.  Володимир Гришин днями впіймав в Козятинському ставку щуку вагою майже 8 кілограмів. Каже, зараз найбільш сприятлива пора для ловлі цього хижака
     

Володимир Гришин рибалить з дитинства. Спершу вчився на звичайних ліщинових вудочках. Згодом з’явилися бамбукові, а потім він відклав кошти на телескопічну. На його гачок ловилась риба вагою  — 2, 3, 4 кілограми. Рибалить чоловік в будь-яку пору року і погоду, навіть в дощ. З його слів, на будь-якому ставку можна знайти активну рибу.

– Це мій особистий рекорд - щука вагою 7 кілограм 500 грамів,  — розповідає Володимир Гришин. – Мені пощастило. Ловив на махнівському водосховищі. Спершу я довго  ходив, закидав вудочки і обирав місце, де буде клювати. Змінив кілька точок на березі. Закидаю - нічого не клює, шукаю інше місце. Щуку я впіймав, саме там де була невеличка яма і вихід з ями. Закинув спінінг і помітив, що в мене раптово зникла приманка. Я ловлю зараз на силіконові приманки: воблери і блешні. Щука відразу показала свій характер, зламала мені спінінг, але я її дістав навіть із зламаним спінінгом. Ближче до берега, щоб вона не зірвалась, обхопив її руками за спину, але вона була широка. Було дуже незручно тягнути. Я запустив пальця під зябра і так витягнув на берег зубасту хижачку. Поранився трішки, але дістав.
Рибалка говорить, що саме восени щуки дуже активні і вони комфортно себе почувають за температур води 10-12 градусів. За виглядом їй приблизно 9-10 років.

– Зараз щуки полюють на будь-яку здобич. Це може бути слабка поранена риба. Вона намагається не пропускати приманки, в тому числі черв'яка, чи дрібну рибу. Ще щуки полюбляють сіру похмуру погоду.  З настанням зимових холодів щука менш активна, тому шанси її впіймати менші, - додає рибалка. 

Відео дня

Свій трофей  Володимир розділив між рідними. Додає, що зі щуки великої ваги дуже смачні вдаються котлети.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Руслан Фраг

    до такого размера Щука росла целых 18 лет
  • Руслан Фраг

    да уж, почитал пост смешно))) впрям героический подвиг))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:30 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 18:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень 11:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:00 Що замовляла міська рада в лютому 10:04 Козятинські студенти поїхали у Німеччину аби пройти практику. Показали фото photo_camera 09:06 Ситуація з туберкульозом напружена: серед чотирьох громад найбільше хворих — у Козятинській 08:17 Козятинчани збирають кошти на систему дистанційних радіовмикачів «феєрверків» 07:03 В Махнівці відбувся турнір пам’яті Івана Лазарчука ·
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up