Їх доля сформована в словах: “Не скиглити, а жити...”

Їх доля сформована в словах: “Не скиглити, а жити...”

Володимр Демченко з дружиною Мальвіною  безкорисно  жертвують

Володимр Демченко з дружиною Мальвіною передали на волонтерський центр газети “RIA-Козятин” візок. Їх доля сформована в словах: “Не скиглити. Жити. Отримувати і жертвувати”.

Жертовність — це моральна установка, що припускає граничну безкорисливість по відношенню до іншого, включаючи готовність до реального відступу від власних інтересів на користь людей.   

Подружжя доручило нам передати конкретній особі трансформер візок для обмежених самостійно рухатись. Це може бути для людини похилого віку, батькам солдат-ветеранів АТО або іншим особам, що в цьому потребують допомоги. Звертайтесь в редакцію на телефон “гарячої лінії” 068 308 01 25. При пересилці по пошті, приймаюча сторона оплачує доставку.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (5)
  • Влад Лісовий

  • Світлана

    Похвальне рішення пана Володимира,героя кількох випусків передачі "Стосується кожного",де вони з Мальвіною скиглили і жалілись на тяжкі життеві умови( хата розвалюха),матеріальні нестатки,нерозуміння їхніх мам ,коли дана пара захотіла народити дитину.

    Влад Лісовий reply Світлана

    Каже що три візка в помешканні це вже занадто

    Влад Лісовий reply Влад Лісовий

    Можливо хтось купить то гроші передамо сімейній парі Демченків
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up