Волонтерські будні

Волонтерські будні

Блаженніше давати, ніж брати... Дуже приємно,  коли їдеш в зону бойових дій в назначену точку і на шляху зустрічаються ті бійці чи бригади, яким дуже потрібна допомога, і ти маєш змогу допомогти. Саме так вийшло в цю поїздку. Було зібрано і закуплено цілий бус продуктів, маскувальні сітки, медзасоби.

Розвантажившись у першій точці в зоні АТО, ми прямували на Троїцьке через Попасну і, проїжджаючи повз один із блокпостів, зупинилися запитати, чи щось бійцям потрібно.  Це був Батальйон Кульчицького, перший день на новому місці, продуктів нуль, завезення буде через два дні. Я відразу почала питати,  що потрібно, переполовинюючи півбуса продуктів,  які залишилися. Бійці були неймовірно щасливі такій несподіваній допомозі, відразу почали пробувати випічку, персики, розділили два ящики тушонки по порціях та інше.

Хочу висловити велику подяку за багаторазову допомогу в організації та забезпеченні поїздок Олегу Парфілову та Вінницькій міськраді за дизпаливо, Михайлу Зікрань,  Сергію Бугаєнко та колективу Козятинського м'ясокомбінату за дуже потрібні м'ясні вироби на фронт, директору Козятинхліб Володимиру Куценко за свіжий хліб та 20 ящиків печива, Вадиму Рожуку (500), людям з Махаринець за ноші, масксітки, цигарки,  цукор, моїм друзям з Бердичева Володі Романенку і Олександру (2000), вінничанам: Наталії Корольовій за олію, приправи, овочі та Антону Бойдаченку (2000), Галині Остапенко за найсмачнішу випічку,  Ігорю за борошно і макарони. Були закуплені  кавуни, вода, персики, різні крупи, плівка, скоби, смаколики, чай, кава, берці. Також відвезли допомогу дітям-сиротам з вадами в зону АТО у вигляді одягу, взуття та смаколиків.   

Низький уклін усім за вашу небайдужість, прошу долучатися до допомоги. Дуже потрібні різні овочі, мішки, консервація та інша ваша підтримка, скоро наступна поїздка! 068-96-24-616 волонтер Катерина Шевченко.

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up