Вольова перемога «Моноліта»

Вольова перемога «Моноліта»

У минулі вихідні футболісти Козятинського «Моноліта» проводили гостьовий матч з командою «Авангард» (Ладижин). Це була гра дев’ятого туру чемпіонату області у вищій лізі.

Почалася гра за ініціативи «Моноліта». Наша команда майже весь перший тайм тримала в облозі ворота ладижинців. Декілька разів козятинські футболісти були близькі до того, щоб відкрити рахунок у грі. Тільки м’яч у воротах господарів поля в першій сорокап’ятихвилинці не побував.

Друга половина  зустрічі також почалася за ініціативи гостей. Козятинчани наступали по всій ширині поля та через центр. Під час однієї з атак «Моноліта» в карному майданчику впав нападник Максименко. Суддя в тому моменті угледів симуляцію з боку футболіста «Моноліта» і вилучив його з поля.

Відео дня

Залишившись у меншості, за 15 хвилин до завершення матчу, наші футболісти під час виконання штучного офсайду припустились помилки і пропустили гол. Тільки рахунок 1:0 протримався недовго. На 80 хвилині Віталій Ольхович отримав пас і пробивши метрів з 17, зрівняв рахунок.  

Коли йшла остання хвилина поєдинку, індивідуальними діями відзначився Денис Ткаченко. Обійшовши на дриблінгу півкоманди господарів,  він підсік над воротарем ладижинців шкіряну кульку і та, опустившись голкіперу «за комірець», опинилася в воротах. Так рахунок став 1:2. Заслужена перемога «Моноліта»! 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up