Вони називають себе меценатами, будівничими держави, а по факту — бариги

Вони називають себе меценатами, будівничими держави, а по факту — бариги

Слободянюк і Юрчишин переступили через інваліда першої групи

 

(Скорочено, тільки факти)

Даю можливість оглянути декіль фото. Відносяться вони і стосуються п’яти осіб. Персонажі не видумані.

 

Відео дня

Епізод 1

Олександр Філін, якому ще далеко до 30-років, живе у селі Вовчинець, що на Козятинщині. Пожиттєво він інвалід першої групи. Позбавлений можливості самостійно рухатись. Постійно потребує сторонньої допомоги. Не одружений. Коли я прибув до його помешкання, мене зустрів в інвалідському візку — комунікабельний, вибритий, вдягнений в охайний, чистий одяг молодий юнак. Оточений юрбою дітей, які явно доброзичливо ставляться до Саши. На моє питання, щоб він хотів повідати людям, розповів:

— По природі я рухливий, не лінивий хлопець. Так сталось що захворів хворобою, яка не притаманна Українцям. Я один з таким діагнозом на всю Україну. Держава по закону гарантує стовідсоткове державне медичне забезпечення. Але його немає. Є лише пенсія. Від злиднів та неможливості правильно лікуватись, я втратив можливість самостійно рухатись. Але я не здаюсь, борюсь за своє життя. Дуже вдячний журналістам Тетяні Лозінській та Владиславу Повху за надану матеріальну та людську допомогу.

На жаль, за зиму сім’я Філінів накопила борг в сумі 720 гривен за спожиту електронергію. Приїхали електрики та обрубали світло. Інвалід звернувся до голови Козятинської районної Ради Віктора Слободянюка.

— Мою маму з піною в роті персонально Слободянюк вигнав з кабінету. Заяву не прийняв. Гроші не виділив.То ж мені, інваліду, виходить, треба ще й боротись з чиновником, на якого кажуть Мафік. Як це реалізувати самостійно, я не знаю. Прошу житло не фотграфувати. Мені соромно оголяти свої побутові умови. Так, як у мене, гірше не буває. Я надіюсь на добрих людей. Вкрай важливо

перекрити будинок. Мені б пожертвували крокви та метал, я рачки власними руками перекрив би будинок з племінниками, що в мене на руках...

Епізод 2

Розповідати про Віктора Слободянюка та його особисті статки

я не стану. Але повідаю про його дії, як чиновника, що очолює районну раду. Дуже стисло і коротко. Я особисто допомагав Олександру Філіну скласти письмову заяву-звернення до нього з проханням надати одноразову безповоротну фінансову допомогу в сумі 740 гривен перед останньою сесією райради. Пан В. С. візуально ознайомившись, не прийняв по канцелярії, не зареєстрував. В наданні фінансової допомоги свавільно відмовив. Депутатів районної ради до відома не поставив. Іншим рішенням на тій же сесії утвердив фінансову одноразову безповоротну допомогу в сумі 50  тисяч

гривен друкованому виданню, що належить депутату ВР Юрчишину під логотипом “13 округ”. Видання комерційного характеру. Практично на кожній сторінці — портрети Слободянюка та нардепа Юрчишина.

 

 

Епізод 3

Скрізь Слободянюк та Юрчишин асоціюють себе з меценацтвом, турботою за людей, державними діячами, представниками аграрної партії України та блоку БПП.

Як це виглядає на практиці — читай перший та другий абзац.

Епізод 4

Зі слів Олександра Філіна, відгукгулася надати допомогу в сумі 740 гривен депутат обласної ради Ірина Колесник. За що їй вдячні родина Філіних.

Епізод 5

Також мати Сашка Тетяна щиро дякує заступнику голови Козятинської райдержадміністрації Прохорову, який власним коштом допоміг родині, придбавши взуття для інваліда.

 

 

Епізод 5

Просимо вказану інформацію розповсюдити серед громади, з метою знайти милосердну фінансово спроможну фірму, громадянина, діяча — щоб відремонтувати покрівлю будинку, де мешкає Сашко Філін .

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Влад Лісовий

  • Анонім

    Дядя Прохор. спасибі тобі за той мізер який ти зробив для Олександра.
  • козятинець

    Історія з приват банком свідчить про одне.Порошенко дозволив своїй свиті грабувати і знищувати Українців як націю.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука Від читача 14:27 Маленьким козятинчанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up