Ірина Колесник: «Вони вбили Козятинський район»

Ірина Колесник: «Вони вбили Козятинський район»
  • Верховна Рада України підтримала проект Постанови 3650 «Про утворення та ліквідацію районів». Згідно з ним, у Вінницькій області всього буде шість районів.

 

Загалом в області утворять такі райони: Вінницький, Гайсинський, Жмеринський, Могилів-Подільський, Тульчинський та Хмільницький.
До цього у Вінницькій області існували 27 районів.

— Дуже прикро, що наш народний депутат був проти нас, а наша місцева влада – неспроможна відстояти наші інтереси. Тим паче, рішення на користь Козятина можна було міняти навіть вчора, і утворення Жмеринського району це яскраво доводить. Будемо боротись за нашу громаду тепер у нових складніших умовах. Козятин у моєму серці, пише у ФБ козятинчанка, депутат обласної ради  Ірина Колесник

Відео дня

Нагадаємо ми повідомляли про зміну районування: на Вінниччині мають утворити шість районів
 

Опитування

Як відноситеся до того, що Козятин не буде адміністративним центром?

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (9)
  • Олег Емнов

    надо было правильно голосовать за юрчишина нөчөво пөнять на зөркало өсли м....а кривая

    Валентин reply Олег Емнов

    Юрчішена в смітрик - там йому і місце, тварюка смердюча. А його прихильники хай йдуть нахуй разом з ним, Олеже!
  • Олег Емнов

    народного нө трогайтөэ
  • олег емнов

    да хто ця ирина колөсник шо вона такө важливө зробила для козятина  гдө ваши 500  дөрөвьөв вмөсто драчки  поөдьтө в Хмөльник и поинтөрөсуйтөсь как работаөт согласованьо мөстная власть посмотритө благоустройство города и работайтө в потө лица өсли вас избөрут люди на слөдуюший срок
  • михаил

    Разве есть ум у назначивших Хмельник районом.Ведь Казатин исторический город обласного значения.Чего стоит жд вокзал.Я еще маленьким  был с папой в ресторане какая красота была сейчас не знаю. Это не главный критерий оценки но все таки.Я за Казатин. Это виноваты продажные депутаты.Нужно отстаивать.Писать Заленому. Ведь он не знает где находится Казатин.Я с вами уважаемые земляки.

    Олена Волинець reply михаил

    Запізно пити БОРЖОМІ, коли нирки відпали. Це в першу чергу результат того розбрату та чварів наших можновладців, які просрали район. Для них головне, аби костюмчик сидів і в кішені двеніло. Якщо наш папередник 20 років протирав штани та накопичував свої статки, то про які дерева можливо говорити. Нема чого порівнювати промисловий з розважально-лікувальним районом. Тепер треба думати, як надолужувати згаяне. Масові акції протесту, непокори, але це буде набагато складніше.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up