Вова Авдєєв вже може ходити

Вова Авдєєв вже може ходити
Володимир Авдєєв вперше за тривале перебування в медичних закладах приїхав додому на свято Великодня. В родинному колі влаштували святкову фотосесію
  • Хепі-енд. Родина Авдєєвих не йметься від щастя — їхній найменший син після втрати обох ніг знаходиться на завершальній стадії протезування. Реабілітація ще триває.
  • Перші кроки на протезах даються, звісно, важко. Але сила волі та підтримка рідних не дають хлопцю здатися.
  • Чому Володимиру зробили дві пари протезів та які у нього плани на майбутнє?

До редакції газети звернулася сестра травмованого поїздом Вови Авдєєва Віра. Дівчина поділилася приємною новиною — її брат вже може сам ходити. Не стримуючи радості, Віра розповіла про самопочуття Володимира та святкову сімейну фотосесію на Великдень. Вперше за довготривале лікування медики відпустили на кілька днів Вову додому.

Нагадаємо, в листопаді минулого року в день свого 18-річчя хлопець з Миколаївки мало не загинув під колесами поїзда. Володимиру Авдєєву тоді відтяло обидві ноги. Прогнози лікарів були невтішні. Численні операції, болючі перев’язки та наркози вже позаду. А попереду — реабілітація після протезування та впевнені кроки на двох ногах у повноцінне життя.

Відео дня

— Ми надзвичайно вдячні всім людям, які підтримали нас у важкий період життя, — каже Віра. — Завдяки вашій підтримці ми змогли поставити Вову на ноги. Особлива подяка Вінницькому казенному експериментальному протезно-ортопедичному підприємству. Коли брат знаходився на лікуванні у лікарні імені Пирогова, дякуючи статтям та розголосу, на нього звернули увагу і запросили в центр психологічної реабілітації. У Вови була зустріч з директором Вінницького протезного заводу і він отримав дві пари протезів — для плавання і для ходьби. І це все цілком безкоштовно.

Саме вінницьке протезне підприємство виготовило для Володимира Авдєєва надсучасні протези на комплектуючих світового лідера — німецького концерну Ottobock. Протези і повний курс реабілітації Вова отримує в рамках бюджетної програми.

Як розповіла нам Віра, у Вінницьке казенне експериментальне протезно-ортопедичне підприємство Володимира забрали наприкінці березня. І вже зараз, завдяки фаховим спеціалістам, Вова одягає протези і пробує сам ходити. Важко, з палицею, але сам. Реабілітація хлопця триватиме ще кілька тижнів. Але на великодні свята йому дали можливість побувати в стінах рідного дому.

— Я організувала сімейну фотосесію на чудове свято Великодня, — говорить Віра. — Ми всі зібралися, щасливі, в родинному колі. Це велике щастя. Дуже дякуємо за гарні фотосвітлини Євгенію Лукашуку, який виділив для нас час у такий світлий день. Нам все сподобалося.

Наразі, не зважаючи на першу Б групу, Володимир сповнений енергії та віри в щасливе майбутнє. За словами Віри, все налагодилось, у Вови прекрасний настрій та велика впевненість у собі. Справжні друзі залишилися, які відвідують його та всіляко намагаються підтримати. 

— Життя продовжується. У Вови зараз більше планів, ніж було, — каже Віра. — В першу чергу в планах – жити. Повноцінно. Він хоче займатися спортом. І думаю в подальшому будемо писати про Вовині досягнення та здобутки. Ще раз всім велика подяка за добрі серця.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (8)
  • Галина Чечель

    Слава Богу!
  • Ольга Нишпорская

    Слава Богу!
  • Надія Дмитрієва

    ❤️❤️❤️❤️❤️
  • Наталі Ткачук

    Хай завжди Господь допомагає Вам, саме головне це підтримка Матері, та найдорожчих людей.
    Хай у Вас все буде добре.

    Ольга Котовська reply Наталі Ткачук

    Божого благословіння Вам ,та вашій родині

    Вєра Авдєєва reply Наталі Ткачук

    Наталі Ткачук дякую взаємно💕
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up