Воїн АТО обурений роботою пошти

Воїн АТО обурений роботою пошти

До редакції газети “RIA-Козятин” звернувся брат військового АТО. Чоловік розповів, що була важко хвора їх матір. Тому Микола вирішив повідомити про складну ситуацію свого брата. Щоб той приїхав додому. Чоловік 26 січня звернувся у військкомат і отримав усі необхідні папери для відправлення телеграми.

 

— Я прийшов на пошту якраз перед обідньою перервою, — говорить пан Микола. — Добре це пам’ятаю, бо касир просила не займати за мною чергу. Перед тим, як відправити повідомлення, ми попередили у військовій частині про те, щоб чекали телеграму. Але так ніхто нічого не отримав. У п’ятницю я звертався ще раз на пошту, мені сказали, щоб я відправив телеграму ще раз. Як це можна пояснити? Чому не відправили зразу телеграму? Адже вона була такою важливою... Маму вже поховали вчора...

Прокоментувала ситуацію начальник центрального відділення поштового зв'язку м. Козятин Тетяна Гузь:

— Телеграма була відправлена 26 січня. Але підтвердження не прийшло. Чому її не доставили, про це потрібно запитати у Львівської пошти. Люди звернулися в п’ятницю, 27 січня, повторно. Наші працівники дали службовий запит — чому не доставлена телеграма. Відповідь прийшла, що електронне повідомлення вручили 28 січня. З даного приводу ми зробимо відповідний запит та проведемо службове розслідування.

Відео дня

Заступник начальника ЦВПЗ Оксана Мединська розповіла журналістам “RIA-Козятин”, що повідомлення набирають відразу при клієнтові та відправляють за місцем призначення. Такий вид відправлення “доставляється” протягом трьох годин.

— До нас ці люди звернулися в п’ятницю, 27 січня, — говорить Оксана Михайлівна. — Ми відразу зробили службовий запит, про те чому не була вручена термінова телеграма для цього військового. 28 січня ми отримали службову відповідь з міста Новояворівськ-2, про те, що телеграма від 26 січня була вручена 28 числа за дорученням на прізвище пана Заворотного. У Старичах є поштове відділення. Але, напевно, там немає комп’ютера.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up