Вперше в історії України

Вперше в історії України

Мер Дніпра Філатов звільняє сепаратистів

Міський голова Дніпра Борис Філатов три роки збирав інформацію про настрої працівників сфери освіти і обіцяє звільнити директорів і завучів шкіл міста, які підтримували сепаратистські настрої. Про це сам Філатов написав на своїй сторінці в Facebook:

“Я не СБУ і у мене немає сотень аналітиків і оперативників. Я не кіберполіція і у мене немає ніяких технічних можливостей. Я не штатний націонал-патріот і не ходжу по вулицях з червоно-чорним прапором. Я не депутат і не клянусь в телевізорі в любові до своєї країни. Я просто знаю, що я повинен робити. А ще я вмію чекати.

З другого дня своєї каденції я почав збирати досьє на директорів і завучів міських шкіл і в цьому мені допомагало обмежене коло довірених людей. І на третій рік своєї каденції я дочекався. На даний момент гуманітарний департамент проводить конкурси на нові призначення директорів шкіл. Більше 30 (!) відсотків претендентів, починаючи з 2014 року, в соцмережах або непублічно підтримували сепаратистські настрої, нехтували власну країну і дуже любили суміжну державу.

Відео дня

Доходило до того, що деякі в Фейсбуці писали за Україну, а в «однокласниках» – за ЛДНР і Росію! Тепер вони всі або будуть звільнені, або не прийняті на роботу. Юридично бездоганно. Без можливості відновитися через суд. Адже ми не порушуємо трудове законодавство і не переслідуємо за переконання. Краще просто не подавайте на конкурс. Адже рукописи не горять.

Я не СБУ, не кіберполіція і не штатний націонал–патріот. Я просто знаю, що я повинен робити.

Адже «справжнє мистецтво воїна, це вміти чекати»” – написав Філатов.

Вероніка ЛЮБІЧ

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
11:13 Як відбувається відкликання міського голови за народною ініціативою 10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up