ВРУ схвалила хімічну кастрацію педофілів (Відео)

ВРУ схвалила хімічну кастрацію педофілів (Відео)
  • Вчора, 11 липня 2019 року, Верховна Рада України посилила покарання за згвалтування неповнолітніх.
  • Народні депутати проголосували за доповнення Кримінального Кодексу України статтею про примусову хімічну кастрацію педофілів.

 

Депутати ВР прийняли законопроект 6449 передбачає:

  • Введення реєстру осіб які вчинили злочин проти статевої свободи та недоторканості дітей. Хімічну катрацію.
  • Посилення покарання за злочини проти діте

 

— Прийнятий законопроект дуже не ідеальний по ряду причин, але він краще ніж нічого, — зазначає дитячий захисник Дмитро Ревун.

Відео дня

Як голосували депутати за закон

Законопроект підтримали 247 нардепів, повідомляють на порталі Верховної Ради. Від Вінниччини лише один Юрій Македон не підтримав цього рішення

Як відбуватиметься хімічна кастрація

Варто відзначити, що раніше людей, які вчинили сексуальне насильство по відношенню до дітей, позбавляли волі на строк від 7 до 15 років. Тепер же їм не тільки загрожує в'язниця, а й примусова хімічна кастрація. Вона має на увазі введення антиандрогенних препаратів, до складу яких входять спеціальні хімічні речовини. Під їх впливом у людини відбувається зниження лібідо і сексуальної активності. Хімічна кастрація не застосовуватиметься тільки до осіб, які не досягли 18 років, і тим, які переступили 65-річний рубіж.

При цьому варто звернути увагу на зниження Верховною Радою України терміну відбування покарання у в'язниці для ґвалтівників. Так, за згвалтування неповнолітніх позбавлятимуть волі на строк до 12 років. А ось за розпусні дії стосовно дітей свободи позбавлять на термін до 3 років (замість 5).

За статистикою правоохоронців, лише з початку року більше 200 дітей стали жертвами педофілії, понад півсотні неповнолітніх злочинці вбили.

Ольга Бобрусь
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Катя Ващенко

    Давно пора було так зробити.
  • Анжела Андрієвська

    Думаю краще вишак .

    Таня Юрпольська reply Анжела Андрієвська

    Анжела Андрієвська правільно
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up