Все про розмитнення по-новому, як легалізувати «євробляху» без виїзду за кордон: огляд автоновин

Все про розмитнення по-новому, як легалізувати «євробляху» без виїзду за кордон: огляд автоновин
  • Разом з головним авто-сайтом України AUTO.RIA, зібрали важливі новини минулого тижня.
  • П’ять хвилин — і ви дізнаєтеся Все про розмитнення по-новому.
  • Ще розкажемо, як легалізувати «євробляху» без виїзду на ній за кордон

 

300 ДТП за три години!

Київ застиг у 10-бальних заторах Зима, як це трапляється щороку, прийшла зненацька. Цьому не завадили ні прогнози погоди, ані штормові попередження. Всього за три години рух на автошляхах столиці застиг в 10-бальних заторах, а поліція зафіксувала 300 ДТП, і йдеться лише про ті випадки, в яких водії не користувалися Європротоколом.

До кінця дня кількість ДТП перевалила за тисячу, половина з них відбулася в Києві. Головною причиною такого сплеску аварій в поліції назвали використання водіями літньої гуми. Тому, щоб не стати частиною сумної статистики, взувайте свій автомобіль по погоді!

Читати більше...

Відео дня

Скільки коштуватиме розмитнення за «законом 8487»?

Щоб дізнатися скільки податків доведеться заплатити при ввезенні легкового автомобіля, ми створили спеціальний калькулятор. Він навіть «вміє» розраховувати повні і тимчасові пільгові ставки акцизу, а також враховує мито та ПДВ. Як тільки нові правила почнуть діяти, ви вже точно будете знати, яку машину буде вигідніше приганяти із-за кордону. Ну, або прикинете, наскільки може змінитися ціна наявного у вас авто на українській реєстрації.

Читати більше...

Легалізувати «євробляху» можна буде без виїзду на ній за кордон


 

В нових правилах розмитнення передбачено спрощений механізм «легалізації» автомобілів на іноземній реєстрації, - без обов'язкового виїзду на «євроблясі» за межі України. Достатньо оформити з юридичним власником договір купівлі-продажу і зняти авто в країні реєстрації з обліку. Потім розмитнення буде можна зробити на будь-якій регіональній митниці. Залишається лише знайти та переконати в необхідності переоформлення «справжнього» юридичного власника автомобіля з Польщі чи Литви...

До речі, розмитнення «євроблях» буде обов'язковим – через 180 днів з моменту початку роботи нових правил почнуть діяти нові штрафи та санкції.

Читати більше...

Пальне в Україні подешевшає, - вважають експерти. Ми - за!

Ціна нафти на світовому ринку пішла донизу. Слідом за цим трохи знизилася вартість оптових партій пального, яке прямує до України в залізничних цистернах. А коли це пальне доїде до АЗС, – ціни повинні знизитись і там. Експерти порахували, що вартість рідкого палива зменшиться до 30, а автогазу — до 14 гривень за літр.

Читати більше...

Розмитнення-2019. Що очікує на електромобілі?


 

Ви вірно помітили: як тільки мова заходить про паливо, ми одразу запускаємо новини про електромобілі. Чого, зрештою, ми ніколи й не приховували: майбутнє за екологічно-безпечним економним транспортом. Так от: якщо всі ці коливання цін на барель нафти вас втомили – дізнайтесь, яким може стати розмитнення електромобілів у наступному році, після закінчення діючих нульових податків на імпорт. Коротко: повертається невеликий акциз, гібриди отримають свої преференції, а от ПДВ, ймовірно, повернуть. Хоча, остання крапка в цьому питанні ще не поставлена.

Читати більше...

Автомобіль тижня: Volkswagen T-Cross


 

Описуючи новий кросовер від Фольксваген, доведеться кілька разів повторити «най». Він найкомпактніший, найдоступніший і наймонопривідніший. Так, це єдиний «паркетник» марки, у якого не буде версії 4х4. Зате на вибір запропонують чотири двигуни, дві коробки передач з ручним перемиканням і один «робот», а також «жирні» опції, серед яких віртуальна панель приладів, система утримання в смузі та автоматичного гальмування, двозонний клімат-контроль, 300-ватне аудіо та світлодіодні фари. До Українських автосалонів автомобіль поки не доїхав, а от у німців ціни на T-Cross вже оголосили: від 18-ти тисяч євро.

Читати більше...

Заходьте на AUTO.RIA частіше – цього тижня у нас буде ще більше цікавих новин!
Ольга Бобрусь

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:30 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 18:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень 11:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:00 Що замовляла міська рада в лютому 10:04 Козятинські студенти поїхали у Німеччину аби пройти практику. Показали фото photo_camera 09:06 Ситуація з туберкульозом напружена: серед чотирьох громад найбільше хворих — у Козятинській 08:17 Козятинчани збирають кошти на систему дистанційних радіовмикачів «феєрверків»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up