Прибрали і встановили відеонагляд: знайшли особу, яка викидала «під ноги» сміття по Винниченка

Прибрали і встановили відеонагляд: знайшли  особу, яка викидала «під ноги» сміття по Винниченка

Міська влада взялася за проблему зі сміттям по Винниченка

​​​​​​Нагадаємо, у серпні згідно розпорядженню міського голови.сміттєві контейнери, які стояли на дорозі, переставили.  Але не всі мешканці прийняли ці зміни. Вони вперто продовжували виносити свої відходи на тротуар та узбіччя дороги. Локація — вулиця Винниченка (біля Нової пошти).

Як повідомляють у міській раді, спеціалісти управління житлово-комунального господарства проводились рейди, чергування на даному відрізку вулиці, біля сміттєзвалища. Однак, недобрі справи завжди робляться нишком. Сміття виноситься ранком або пізно ввечері. Тому міська рада змушена була звернутись за допомогою до правоохоронних органів.

— Днями порушника благоустрою виявили. На особу, яка винесла сміття на дорогу, склали протокол про адміністративне правопорушення, — йдеться в повідомленні

Відео дня

Також повідомляють, що наразі за «проблемною» ділянкою дороги по вулиці Винниченка ведуться відеоспостереження. Вдень на місці сміттєзвалища чергують спеціалісти управління ЖКГ. Будуть зроблені фото порушників.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (15)
  • Лариса Цымбалюк

    Нарешті. Давно потрібно було зробити.
  • Світлана Маслова

    Хоть шось зробили.
  • Наталія Яценко

    А мусорні баки не пробували поставити?

    Наталія Яценко reply Наталія Яценко

    Черній-Сокальська Оксана Якщо пам'ять мене не підводить,то пару років назад там стояли мусорні баки.У нормальних державах мусорні баки стоять через кожних 100,200 метрів і нічого.Люди дуже гарно ними користуються.А в нас як завжди все для людей роблять.

    Черній-Сокальська Оксана reply Наталія Яценко

    Наталія Яценко Баки стоять в ста метрах від звалища
  • Валерій Рожновський

    А де пов'язки на руках у чергових? Бл@ть, це що "вітамінка" діє на вирішення питання на рівні двірника? Ціле ЖКГ задієне з чергуванням, там мабуть на всю Вінниченко як коло кремля чути: "Пост здав", "Пост прийняв"!!! А може як телепузики....

keyboard_arrow_up