Втрата на Вінниччині — на сході загинув сержант Микола Семенюк із Браїлова

Втрата на Вінниччині —  на сході загинув сержант Микола Семенюк із Браїлова

Військовому було 45-років.
 

Загинув наш земляк вчора, 14 січня, близько 16-ї години в зоні проведення операції об’єднаних сил під час обстрілу з великокаліберної зброї. Чоловік отримав вогнепальне поранення, яке виявилося несумісним з життям. 

Вінниччина втратила у зоні ООС молодшого сержанта Миколу Семенюка. Військовому було 45-років. Загинув наш земляк вчора, 14 січня, близько 16-ї години в зоні проведення операції об’єднаних сил під час обстрілу з великокаліберної зброї. Чоловік отримав вогнепальне поранення, яке виявилося несумісним з життям

— Загиблий із родиною проживав у селищі Браїлів  Жмеринського району. Призваний на військову службу за контрактом Жмеринським ОМВК  30 березня 2016 року. Микола Іванович Семенюк любив свою Батьківщину, сумлінно виконував  військовий обов’язок, поважав побратимів по службі, — зазначають на сайті ОДА. Без батька залишились двоє синів, дружина, брат та батьки. — Микола був на війні з 2014 року. Виконував мужньо та з честю бойові завдання під Старогнатівкою, Авдіївкою та на Світлодарській дузі. Побратими розповідають, що "Саїд" був душею компанії, завжди міг знайти потрібні слова для підняття настрою, добре знав та вміло виконував свої обов'язки, — пише у фейсбук 72 ОМБр ім. Чорних Запорожців.
Вічна пам’ять і слава захисникам Вітчизни!
Марія ЛЄХОВА

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up