Вулиця Рєпіна перетворилася на багнюку

Вулиця Рєпіна перетворилася на багнюку

Вулицю Рєпіна, що в селі Козятині, ремонтували тричі.

Спочатку декількома КамАЗами хотіли засипати всю вулицю. Побачивши, що на дорозі з’являються прогалини, через які виднілася стара дорога, досипали ще щебню. Потім на те каміння насипали гранвідсів. Подушка для відсипної дороги наче була достатньою. От тільки вкатали дорогу автівками. Каток був під час ремонту дороги, але основної своєї функції він не виконав.

Коли в жовтні минулого року пішли дощі, дорога набула статусу «до першого дощу», як кажуть у народі.

З таненням снігу вода на вулиці Рєпіна не встигає входити в грунт, утворюючи невеличкі калюжі. Цією дорогою ходять діти до школи № 9. Учням не дуже приємно сидіти на уроках в мокрому взутті. Тож благаємо сільських чиновників підлатати дорогу вчетверте.

Відео дня

Галина Касянівська

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up