Вулиця Винниченка дістала водіїв «своєю горбатістю»

Вулиця Винниченка дістала водіїв «своєю горбатістю»
Будівельник зі стажем каже, що криничку потрібно ставити аж за парканом ринку, а до нього дренажну решітку

У редакцію газети «RIA-Козятин» прийшов мотоцикліст зі стажем і від імені водіїв міста через засоби масової інформації звернувся до керівництва міста з проханням навести лад з нерівностями на вулиці Винниченка.

— Я кожен день проїжджаю вулицею Винниченка, – каже козятинчанин. – Гіршої ділянки дороги в Козятині, мабуть, немає. Від мосту до колишньої залізничної аптеки дорогу зробили, а від території ринку до перехрестя з вулицею Січових Стрільців горби та долини. Виходить, що там, де була дорога і так непоганою, її зробили ще кращою. Де були вибоїни - залишили без змін. 

Чоловік хвилюється, що далі буде ще гірше.

Відео дня

— Не за горами зима, а повноцінного водовідведення на тій ділянці дороги немає. Вода з калюж від проїзду транспорту буде розливатися і мерзнути. Коли на лід перетвориться вся вода, горби на дорозі стануть ще вищими, – продовжує водій. – Усі автотранспортники обурюються, що у влади на ділянку дороги довжиною менше, ніж 100 метрів, не доходять руки вже котрий рік

.

– Щодо водовідведення, так у нас влітку була розмова з начальником ЖКГ Євгеном Малащуком, – повідомили ми гостю редакції. Він планує для сходу води поставити ще одну криничку на декілька кілець. Малащук – один з небагатьох чиновників, який свої обіцянки, які дає нашій газеті, виконує. Можливо, з запізненням, але виконує.

— Я, як будівельник, можу підказати, де саме треба ставити ту криничку, – каже наш співрозмовник. – Я добре знаю ту територію, тому що я будував той ринок.Тільки водовідведення - справа хороша, але водіїв більше турбує дорога.

Читайте по темі:

Чому дорогу ремонтуватиме фірма, яку ліквідовують
 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
11:13 Як відбувається відкликання міського голови за народною ініціативою 10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up