Вже 3137 інфікованих COVID-19 козятинчан. Серед хворих є багато школярів. Яка ситуація по Україні?

Вже 3137 інфікованих COVID-19 козятинчан. Серед хворих є багато школярів. Яка ситуація по Україні?
  • Cтаном на ранок 21 вересня кількість інфікованих COVID-19 людей в Україні сягає понад 2,3 мільйона, одужали — 2,2 мільйона. За добу виявили 5 тисячі 159 випадків по країні, з них 77 на Вінниччині. Вакцинувались – 1548 людей.
  • На Козятинщині — +17 нових хворих за добу

 За інформацією козятинського відділення контролю та профілактики хвороб на Козятинщині станом на 21 вересня загальна кількість хворих на коронавірус козятинчан — 3137 осіб. Серед нових інфікованих переважна переважна більшість це мешканці Козятина (9 осіб). Є і жителі району. Повідомляють, що зросла кількість хворих на коронавірус і серед школярів

Загалом, як повідомив Сергій Борзов, голова Вінницької облдержадміністрації з початком навчального року почала збільшуватися кількість захворювань на коронавірус серед освітян та школярів. Найбільше хворіють діти від 7 до 12 років.

Відео дня

«На жаль, зростає захворюваність серед дітей. Епідемситуація у вересні мала хвилеподібний характер і ми спостерігаємо, що 75% захворілих – школярі, 81% захворілих дітей – віком від 7 до 12 років. Дуже важливо, щоб були обладнані киснем місця в дитячих інфекційних лікарнях на території області. Станом на сьогодні, 21 вересня, 9 опорних лікарень обслуговують населення області і в нас за добу 8 нових випадків – з них 2 вчителів4 учнів і 2 вихованців дитсадків», – каже Сергій Борзов.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up