Вже осінь: коли збиратимуть «суботник» для озеленення Козятина?

Вже осінь: коли збиратимуть «суботник» для озеленення Козятина?
  • За словами організатора команди, що взялася за озеленення Козятина Сергія Сиваківського, дерева планують висадити в кінці вересня, чи на початку жовтня, коли повністю спаде спека.

Нагадаємо, що через суворий карантин, ми перенесли висадку дерев на осінь.
 

Що саджатимуть

 

  • 50 саджанців рожевого бузку сорту "Богдан Хмельницький"
  • 50 саджанців білого бузку сорту "Леся Українка"
  • 15 саджанців Катальп і 10 саджанців Гінкго-Білоба.
  • 140 саджанців фруктових дерев передати для висадки школам міста.

Відео дня

— Дякуючи благодійникам всі декоративні саджанці оплачені, за фруктові ми сплатили передплату 6000 грн магазину "Зелений Дім", — пише у ФБ Сергій Сиваківський. — Також на їх рахунку ми маємо 4750 грн, які витратимо, якщо не вистачить передоплати на саджанці фруктових дерев, решту на засоби захисту-укорінювач і гідрогель. Класні, небайдужі козятинці обіцяють нам допомогти з захисними планками, для огородження висаджених дерев, щоб випадково не зрубали чи не скосили. Дату висадки напишу пізніше і запрошую Вас долучитись до нашого майбутнього суботника). Також, якщо Ви маєте можливість, прошу допомогти в зборі коштів на закупівлю засобів захисту, а можливо і додаткових саджанців, якщо сума буде достатня.
Для цього Сергій відкрив окрему карту Приватбанку, по якій звітуватиме
5168 7451 0016 6906
Сиваківський Сергій
Або Монобанку за посиланням
https://send.monobank.ua/jar/5F5Gwro5p

Підтримай громадську ініціативу «#500 дерев для Козятина»
 

Опитування

Приєднаєтесь до озеленення Козятина?

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Сашко Шаленко

    Дерева садити потрібно, особливо, враховуючи те, що на Козятинщині їх не так вже й багато через критичну розораність землі. Не розумію лише, чому саме з Зеленеим домом пов"язана закупівля - не дешевий магазин по місцевим міркам. Наприклад, у перевірених розплідниках на ці кошти, що зібрали можна купити кілька тисяч саджанців хвойних та листяних...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up