Вже троє людей померли від COVID-19 у Вінницькій області. Серед них – мешканка Збаража

Вже троє людей померли від COVID-19 у Вінницькій області. Серед них  – мешканка Збаража
  • Минулої доби повідомили про першу смерть від коронавірусу у Вінницькій області.
  • Сьогодні, 21 квітня, кількість смертей зросла — померло три людини.
  • Усі троє лікувалися у Вінниці. Двоє з них із Калинівки, третя людина з Козятинського району.

— Зареєстровано три летальних випадки від коронавірусної інфекції у дорослих. Одужало 30 осіб, що підтверджено 2-ма негативними результатами лабораторних досліджень, — йдеться у повідомленні «Вінницького обласного лабораторного центру МОЗ України».

Станом на 11.00 годин 21 квітня 2020 року на території Вінницької області зареєстровано 548 підозр на COVID-19. У 338 випадках виявлений коронавірус, в тому числі у 25 дітей.

В області, нагадаємо, першу смерть від COVID-19 зафіксували 20 квітня. Це жінка, яка була у важкому стані.

Відео дня

Про померлих розповів очільник вінницької ОДА Владислав Скальський. Каже, що їх стан був важкий та врятувати медикам їх життя не вдалося.

— Летальних випадки 3: двоє з яких – знаходились в Міській клінічній лікарні № 1, 79 років та 60 років, обидві жінки з Калинівки, та 1 пацієнт 52 роки, у Вінницькій Центральній районній клінічній лікарні (з Козятинського району), — зазначив Скальський.

Але за словами завідувача міськрайонного відділу лабораторних досліджень Леоніда Ящука з Козятинського району померла 52-річна жінка зі Збаража. Вона лікувалася в інфекційному відділенні Козятинської райлікарні, коли її стан погіршився – перевели у вінницьку лікарню. Там її підключили до апарату штучної вентиляції легенів. Сьогодні вночі, 21 квітня, вона померла.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (6)
  • Толян Ільчук

    Може Збараж?І дійсно вірити СМІ не завжди можна.
  • Л.Шевчук

    брехня, в Збаражі немає і не було коронавірусу
  • Людмила Мельник

    Мне понравился ваш ответ
  • Светлана Коломиец

    А сколько  людей  умерло  от рака,  и других  болезней  тяжёлых , не считается  и не пишут....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
10:22 Вночі двоє чоловіків розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:37 Цей день в історії,20 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 20:21 День жалоби: Козятин прощатиметься з воїном Андрієм Панчуком 18:41 Молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина нагородили орденом photo_camera Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 17:15 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 16:26 Катерину Кіндратівну вітали цілий день. Їй виповнилося 95 15:17 Допомога постраждалим від насильства. Контакти організацій, готових надати допомогу 13:01 У Махаринцях рятувальники ліквідували пожежу в господарчій будівлі 12:18 Генштаб ЗСУ: окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО 11:23 Пальне, крупи і проєкти на воду — що замовляла міська рада в березні 10:59 Наші воїни вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up