«Я в масці ходжу». Підприємець про роботу на карантині

«Я в масці ходжу». Підприємець про роботу на карантині
Такі альтанки робить Юрій Завальний. Фото зі сторінки підприємця у Фейсбук
  • Газета «RIA» продовжує медіа-кампанію з підтримки малого бізнесу на час карантину.
  • Ми й надалі розповідатимемо вам про наших місцевих підприємців.
  • Сьогодні герой нашої публікації — Юрій Завальний.
     

Підприємець Юрій Завальний вже вісім років займається столярними роботами. В основному він виготовляє садово-паркові вироби: альтанки, лавки, гойдалки, декоративні криниці.

— Робимо будівельні роботи по столярству. Зараз робимо церкву в Летичеві. Це у Хмельницькій області. Ставимо вагонку і будемо перекривати блок-хаусом залізним, — розповідає Юрій.

Минулого року чоловік почав співпрацювати з ОСББ. Тепер він також обслуговує багатоквартирні будинки: проводить будівельні роботи, ремонт, міняє електрику, проводить чистку каналізації, прибирання, а також індивідуальне опалення. Тобто, більшість з того, чим раніше займалося «Відродження».

Відео дня

Із людьми Юрій багато не контактує. Та, попри це, від початку карантину користується захисною маскою. Хоча в основному спілкується з клієнтами у телефонному режимі.

— Кажуть, що треба те і те зробити, гроші перераховують. Матеріали я купую сам. Приїжджаю, у хлопців ставлю. У мене, де можна, один працює, де можна — двоє хлопців. З одним-двома контактуємо, з головами ОСББ. А з людьми менше. Продавати ми не продаємо, тільки під замовлення, — розповідає підприємець.

Те саме стосується і столярних виробів. Замовлення Юрій приймає або телефоном, або онлайн. Здебільшого клієнти скидають фотографії того, що хочуть замовити, на вайбер.

— У мене є виставка на Білоцерківській, 5, — продовжує чоловік. — Люди дзвонять на номер, я відповідаю. Якщо в даний момент вони хочуть, щоб я приїхав і подивився, то я під’їжджаю. Це одна-дві людини, якщо вони разом приїжджають.

З початку карантину замовлень на столярні вироби у Юрія поменшало. Підприємець пояснює це тим, що козятинчани зараз більше економлять.

— Люди не знають, що буде, на що розраховувати, — каже Юрій. — А гроші закінчаться. Тому зараз купують більше товарів першої необхідності, їжу, а вироби з дерева вже почекають.

Проте навіть якщо столярні вироби і замовлятимуть і треба буде зустрітися з клієнтом, Юрій каже, що буде використовувати засоби індивідуального захисту.

— Я в масці ходжу. За людей не відповідаю. Якщо чесно, у нас, я так зрозумів, ніхто серйозно це не сприймає. Бо я у Вінницю їжджу за матеріалами, то там всі в масках. А в нас ще поки думають, мабуть, що це жарти, — підсумовує підприємець.

Зв’язатися з Юрієм Завальним можна за номером телефону (073) 218–92–48.

Читайте також:

Безкоштовна доставка печива і замовлення он-лайн: як працює малий бізнес в нових умовах 

RIA закликає читачів підтримати козятинський бізнес
 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up