Як будемо пересуватися

Як будемо пересуватися

Авіаційне сполучення до/з та всередині України здійснюється у штатному режимі й без жодних обмежень. Також в країні посилять охорону вокзалів та аеропортів і введуть особливий режим роботи залізничного транспорту. Про це заявив міністр інфраструктури Володимир Омелян

"Укрзалізниця" скасувала повернення квитків через Інтернет на період новорічно-різдвяних свят - з 15 грудня до 15 січня. Проїзні документи можна буде повернути тільки в залізничних касах. Зараз в Україні створився дефіцит квитків на святкові дні. Продаж проїзних документів на поїзди, які курсуватимуть після 9 грудня, почався 26 листопада. "Укрзалізниця"  сподівається таким чином запобігти зловживанням з боку перекупників квитків.

Що буде:

Підсилюються заходи із кібербезпеки, інформаційної безпеки, контррозвідувального, антитерористичного та контрдиверсійного режимів.

Відео дня

У режим готовності приводиться протиповітряна оборона.

Проводитимуться навчальні збори з резервістами оперативного резерву. Прикордонслужба посилить охорону державного кордону та адмінмежі з Кримом.

Не планується під час дії воєнного стану: конфіскація авто, іншої власності, примусової трудової повинності, поселення військових у квартирах українців.

Список може розширитися ВИКЛЮЧНО за умов наступу Росії. За словами Президента Петра Порошенка, його принципова позиція зробити ВС мінімально помітним для цивільного населення. «Підстави для запровадження ВС більш, ніж серйозні - загроза захоплення Маріуполя та Бердянська і повномасштабний наступ Росії. На відміну від 2014-2015 рр. - тоді введення особливого режиму було неможливим - стан економіки не дозволяв заблокувати інвестиції і угоду з МВФ. Під загрозою зриву опинилися б і угода про асоціацію з ЄС, і безвіз, і зона вільної торгівлі з ЄС», - зазначив Порошенко.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up