На виборах 2020 дуже низька явка: як голосує Козятинщина (Оновлено)

На виборах 2020 дуже низька явка: як голосує Козятинщина (Оновлено)
  • Станом на 15 годину з 28 тисяч 587 виборців Козятинської громади вже проголосували 7 тисяч 95 виборців.
  • Станом на 12 годину проголосували 3 тисячі 850 козятинчан.
  • Мешканці сіл Козятинської ОТГ уже також козятинчани.
  • Станом на 18 годину явка виборців 9607, що становить 33.6 відсотка.

Станом на 8 ранку всі 31 дільниця Козятинської територіальної громади відкрилися вчасно. На всіх дільницях, на яких побували, помітили дві новації. Біля входу у виборчу стояв представник президента зі скринькою й чекав відповіді від виборців на 5 своїх запитань. Друга новація — це окрема скринька для виборців, які мають підозру на коронавірус. На щастя, станом на 15 годину, жодного такого пацієнта не було. 

На виборчій дільниці будинку культури краще освітлення ніж у минулі вибори. У школі № 1 дільнична виборча комісія зі шкільної їдальні переселилася у фойє навчального закладу. Те саме можна сказати про виборчу дільницю школи № 2.

Відео дня

У гуртожитку залізничного училища на час нашого візиту була велика черга. Як повідомили нас у самій дільниці, на кожного виборця більш молодого віку перебування в кабінці вимірюється 3-5 хвилинами. Виборці більш старшого віку можуть перебувати в кабінці для голосувань від 15 до 20 хвилин.«Тому й регулюємо. Нехай краще люди постоять на дворі ніж у самій виборчій дільниці зробити скупчення людей.»

У п’ятій школі виборці активні і кабінки для голосувань звільняють швидко. Це мабуть було пов’язано з тим, що на дільниці були виборці, які добре розбираються в складнощах бюлетеня. 

У залізничному училищі одна з найбільших за кількістю виборців дільниць. Коли б ми туди не прийшли там була, є, й, мабуть, завжди буде черга.

Одна із самих маленьких дільниць це та, що в газовій конторі. У ній налічується всього 638 виборців. На 14 годину тут проголосували трохи більше сотні людей.

У школі ліцеї було складено 5 актів про пошкоджені виборцями бюлетені. Після вивчення ситуації дільничною виборчою комісією бюлетені виборцям були замінені

Дивіться також:

Як голосують у селі Козятині. Фоторепортаж
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 09:28 Синоптики попереджають про грозу 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up