Як козятинські баскетболісти зіграли на найбільш представницькому чемпіонаті

Як козятинські баскетболісти зіграли на найбільш представницькому чемпіонаті
  • У Калинівці відбувся найбільш представницький чемпіонат з баскетболу 3х3 з тридцятьма учасниками (близько 120 дітей). Козятин представляли три команди юнаків.

До першої команди входили: Головатюк Олександр, Хлюпін Вячеслав, Тимощук Ростислав та Колбасінський Віталій. Друга – Чеченюк Владислав, Цвик Микола та брати Гуменюк Владислав і Віталій.  Та третя – Бейзак Назар, Подолян Марк, Хмелєвський Максим та Холковський Владислав.

Про це повідомляє козятинська Кдюсш

- Жереб звів нашу першу і третю команди в групу «Г» з Баром-1 та Липовцем-3. В першому турі Козятин-1 поступився барчанам з рахунком 3-6, а молодші партнери обіграли Липовець 2-1. Далі навпаки – перша команда здобула дві перемоги а третя обидва рази поступилася. До чвертьфіналу наш головний представник вийшов з другого місця на переможця групи «Б» - Оратів. В цій групі виступав Козятин-2, який не зміг пробитися до другого етапу.

Відео дня

¼ фіналу

Оратів – Козятин-1 (4-9) Чверть фінал наші діти пройшли спокійно, маючи відчутну перевагу над суперником.

½ фіналу

Тивпів – Козятин-1 (11-12) В пів-фіналі нам протистояли срібні призери чемпіонату області зі звичайного баскетболу. Гра була рівною, і лише в додатковий час ми вирвали перемогу в один кидок.

Фінал

- Козятин-1 – Калинівка-1 (5-6) Фінальна гра проти Калинівки була ще важчою. Обидва колективи провели на сонці по шість ігор і сил залишилось не багато. Команди обмінялись кілька разів лідерством. За дві хвилини до завершення наш лідер Тимощук Ростислав оступився і підвернув ногу, відправившись на заміну. Поєдинок добігав завершення. На останні секунди Ростислав повернувся і, здавалося, що за рахунку 5-5 гра перейде в додатковий час. Але Калинівка за 3 секунди до сирени виконувала останню атаку. Промахнувшись – гравець суперника Дмитро Горохов вихопив м’яч на підбиранні і додав у кошик. Вітаємо наших баскетболістів та їхнього тренера Дмитра Кучевського. - йдеться в повідомленні

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up