Як наша Водокачка ледь не стала калюжею

Як наша Водокачка ледь не стала калюжею
  • Цю історію нам розповів рибалка Козятинського риболовного клубу Юрій Стасевич. В понеділок, 4 жовтня, він їхав біля ставка, який живить своїми водами Водокачка.
  • Юрій звернув увагу, що днище лебединого будиночка добряче занурилось у воду. Про себе подумав: звідки в ставку взялася велика вода і поїхав на Водокачку.

Вийшовши на греблю водойми помітив, що вода з обох боків відійшла від берега на сантиметрів 25. 

– Такого не пам’ятаю, щоб Водокачка висихала. В будь-яку засуху вона все одно наповнюється водою, – каже Юрій. – Спустився за греблею донизу, а там з труби тече вода з такою силою і шумом, наче їде товарний потяг. Я зателефонував голові рибальського товариства Сергію Матвіюку. Він в свою чергу зателефонував у ЖКГ. Там відреагували оперативно. За якийсь невеликий проміжок часу приїхали два працівники і приступили до роботи. Вам розповідаю лише тому, щоб ви знайшли тих хлопців, які приїхали рятувати Водокачку. Люди повинні знати, хто зупинив надмірний витік води з Водокачки і вона не перетворилася на калюжу.

Рибалка клубу Козятинських рибалок Юрій Стасевич і голова цього ж рибальського товариства Сергій Матвіюк були присутніми тільки на початковій стадії ремонтних робіт. Обоє мали заплановані невідкладні справи. 

Відео дня

Переконавшись, що працівники ЖКГ знають, як приборкати витік води, поїхали завершувати розпочате. 

Тож хто ці хлопці з  ЖКГ, як вони загачували водну пробоїну і скільки їм знадобилося часу, ми запитали у голови ЖКГ Андрія Корнійчука. 

– Труба, про яку йде мова, знаходиться не на балансі міської ради. Тому послати наших працівників на об’єкт, який належить не нам, було б з нашого боку некоректно. Наші працівники втрату води з Водокачки ліквідували, але вони там були як представники козятинської громади. Зробили хлопці добру справу, за яку говорять «дякуємо», – сказав Андрій Корнійчук.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (7)
  • Толян Ільчук

    Ой брехуни)))
  • Ніна Козачук

    Молоці дякуємо
  • Людмила Новікова

    А куди з такою силою пішла вода.Вона ж не зникла безслідно?
  • Ольга Мельник

    Чому не опубліковані Прізвища героїв, а лише керівництва?

    Ольга Мельник reply Ольга Мельник

    Oleg Maksimchuk ))) мені, здається, що героїв не так шанують і вірю в силу добра та людяності...

    Oleg Maksimchuk reply Ольга Мельник

    Ольга Мельник Ви де живете, хіба це дивно?

keyboard_arrow_up