Як наші земляки Новий рік святкували

Як наші земляки Новий рік святкували

На рік «Пацюка» розважати козятинчан і гостей міста довірили оркестровим музикантам. Коли віртуози оркестрової музики брали паузу ведучий святкової ночі Сергій Баланюк проводив вікторину на знання Різдвяно-новорічних свят. Другим видом його програми був танцювальний конкурс Завершувала новорічну ніч молодіжна дискотека яка тривала значно менше часу ніж в минулі роки.

«Оркестр гарної музики «Ренесанс» почав святкову програму за півгодини до Нового року. Відкатавши музичні твори годину. десять за справу взявся ведучий. Задаючи питання на тему Нового року новорічний тамада роздавав солодощі за правильну відповідь.

В танцювальному конкурсі взяли участь п’ятеро дівчат і стільки ж хлопців. Вони по черзі під музичний супровід починали танець який підхоплювали решта учасників обох команд.Переможця визначали за глядацькими симпатіями. В першому конкурсі перемогла команда дівчат. В другому хлопці зрівняли рахунок, але в третьому танцю дівчата знов вийшли вперед. В четвертій спробі хлопці вирівняли ситуацію. В заключому танці солістом від команди сильної статі був іменинник Василь Гурковський. Йому в Новорічну ніч було 60. Команда ювіляра здобула перемогу. Тільки на святі програвших не буває Для того потрібно було провести додатковий конкурс підсумком якого стала бойова нічия 3:3. Вроді звичайний танцювальний конкурс.а радості в команді дівчат було стільки наче вони виграли чемпіонат світу Приємно коли жінки можуть так радіти

Відео дня

Відпочивши музиканти знов вийшли на сцену. На цей раз їхньою аудиторією були не десятки молодих компаній. а сотні козятинчан різного віку. Багато наших земляків прийшли на площу в карнавальних костюмах. Мавпочка, пандочка, малиновий зайчик, ведмедик, зебра, тигр були в центрі уваги на новорічному дійстві. Так непомітно і сплив час програми музикантів. Вони як чемні люди подякували Козятин за радушну зустріч і поспішили на вихід.

Пішли музиканти не стало й дискотеки.

Багато наших земляків Дмитро, Нікіта, Ольга Ірина Наташа, Дар’я, Діана, Юля, Влада висловились негативно, що дискотеки не було до п’ятої ранку адже вони на гуляння тільки прийшли. Пан Микола та пан Борис які хотіли сфотографуватися з Дідом Морозом не розуміли чому так рано завершилась новорічна дискотека. Правильної відповіді і ми не знаємо. Тільки скоріше всього це було пов’язано з погодніми умовами і здоров’ям святкуючих Навіть сцену частково розібрали через штормове попередження.

Все було чудово до тої миті коли ніхто з присутніх не намагався встояти на ногах за допомогою оленя, що в каретній упряжці. Не скрізь будуть стояти олені, хтось міг приземлитися в калюжу. Впасти в крижану воду—ми з організаторами в цьому питанні солідарні.

З припиненням дискотеки Новорічна ніч не завершилась. Спочатку присутні побачили феєрверк, а пізніше вчергове відмітивши прихід Нового року сидячи за столиками заспівали українських пісень. Вміють Козятинчани працювати вміють вони й веселитися. А дискотека для молоді ще хоч годину могла бути хоч дійсно було вже багато сміття.

 

 

Дивіться ще:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up