Як не прогавити своє щастя та що підготували для вас зірки?

Як не прогавити своє щастя та що підготували для вас зірки?
  • Грудень уже на завершальній стадії. Перед Новим роком багато метушні й у ній ми часто забуваємо про важливих для нас людей. 
  • Гороскоп на 30 грудня – 5 січня 2020: любовний прогноз для знаків Зодіаку

 

Овен (21 березня – 20 квітня)

Сприятливі дні: 30, 2 Несприятливі дні: 3, 4

В Овнів новий тиждень буде сповнений святкового настрою, яким обов'язково потрібно поділитись з близькими. Звісно ж. у вас ще буде кілька важливих справ, які потрібно завершити у 2019 році, однак вже у 2020 виділіть час для найдорожчих людей та відпочинку.


Телець (21 квітня – 20 травня)

Сприятливі дні: 1, 3 Несприятливі дні: 4, 5

Відео дня

Тельців чекає зимовий відпочинок, у рамках якого варто виділити час не тільки для себе, а й для рідних та друзів. Зараз ваша друга половинка вимагає більше уваги, тому зробіть цей час ще приємнішим для вас обох. Романтики багато не буває.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Сприятливі дні: 31, 5 Несприятливі дні: 2, 4

Близнюки настільки заклопотані власними ідеями, що забувають про те, що люди поряд з ними також є важливою складовою їхнього щастя. Змінюйте свій розпорядок, якщо не хочете втратити когось важливого. Чи справді варто нехтувати кимось задля хвилинного успіху?

Рак (22 червня – 22 липня)

Сприятливі дні: 1, 3 Несприятливі дні: 31, 5

У Раків попереду доволі романтичний період у житті, який потрібно використати для себе максимально. Проводьте час з другою половинкою, але не зациклюйтесь тільки на стосунках, адже ви можете навіть набриднути своєю увагою.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Сприятливі дні: 31, 2 Несприятливі дні: 3, 4

Леви вимагають любові та турботи, але це не означає, що всі ваші друзі та близькі повинні одразу ж кидати всі свої справи. Цей тиждень варто навчатись поважати час дорогих людей та не створювати собі ж проблем на пустому місці.


Діва (24 серпня – 23 вересня)

Сприятливі дні: 30, 1 Несприятливі дні: 4, 5

Дівам зараз потрібна підтримка, але не кожен зможе зрозуміти, що ж коїться у них на душі. Тому не дратуйтесь, якщо найдорожчі люди не розуміють вас. Спробуйте пояснити, що відчуваєте - це точно зблизить вас та покращить стосунки у майбутньому.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Сприятливі дні: 2, 5 Несприятливі дні: 3, 4

Терези і їхня внутрішня рівновага допоможуть насолодитись святами всім навколо. Ви можете погасити всі конфлікти ще на початкових стадіях, тому не лише у ваших стосунках нарешті настане ідилія. Діліться своїм чарівним вмінням дарувати добро.
 

Скорпіон (24 жовтня – 23 листопада)

Сприятливі дні: 2, 3 Несприятливі дні: 4, 5

Скорпіонам варто трішки спуститись на землю та нарешті відшукати час у своєму планері для тих людей, які були підтримкою та опорою увесь цей час. Настала пора подяки, тому спробуйте внести щось свіже у стосунки та зміцнити рівень довіри, який зараз бажає кращого.
Стрілець (24 листопада – 21 грудня)

Сприятливі дні: 30, 1 Несприятливі дні: 2, 5

Стрільців очікує доволі насичений тиждень, однак навіть за такого ритму потрібно пам'ятати про свою другу половинку. А от самотнім представникам цього знаку варто менше турбуватись про власне его та не звертати увагу на тих, хто відверто намагається вас обдурити.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Сприятливі дні:31, 2 Несприятливі дні: 3, 5

Козероги знають собі ціну, тому не повинні розпорошуватись на тих людей, які не гідні їхньої уваги. Ви занадто багато допомагали іншим, а тепер настав час розплачуватись. Не сприймайте ввічливість за закоханість, якщо не хочете розбити собі серце.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Сприятливі дні:31, 2 Несприятливі дні: 30, 5

У Водоліїв кінець та початок року буде дуже романтичних та приємним. Тому зорі радять максимально насолодитись цим періодом, дозволити собі помріяти та розслабитись. Інколи ви надто поспішаєте, зараз можна зупинитись та зробити щось чудове для коханої людини.
 

Риби (21 лютого – 20 березня)

Сприятливі дні: 2, 3 Сприятливі дні: 1, 5

Рибам нарешті почне щастити у любовних пригодах, але чи помітять вони це? Ви надто зациклені на собі, тому не звертаєте увагу на почуття інших людей. Пора це змінювати та більше приділяти часу тим, хто небайдуже до вас ставиться.


Джерело: maximum.fm
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища play_circle_filled Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ» 19:04 Поділилися фото, як на території Козятинського ліцею №7 наводили лад photo_camera 18:19 Запідозрив гостя у крадіжці свійської тварини і штрикнув йому ножем в плече та груди 17:26 Вибухонебезпечно: у Панасівці знайшли артилерійський снаряд
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up