Як по обличчю визначити проблеми зі здоров'ям

Як по обличчю визначити проблеми зі здоров'ям
  • Китайська карта здоров'я: стан шкіри вкаже на проблеми в організмі

Висипання допоможуть визначити захворювання організму (пише знай.ua)

Китайці здавна переконані, що кожна частина обличчя безпосередньо пов'язана з певним внутрішнім органом. Висипання в певному місці покажуть наявність проблем зі здоров'ям в організмі. Дізнайтеся, як визначити, в якому стані знаходиться той чи інший орган вашого організму.

Прищі або висипання на лобі свідчать про проблеми з сечовим міхуром або тонкою кишкою. Вживайте більше води, висипайтеся, харчуйтеся великою кількістю сирої їжі, повністю виключіть алкоголь.

Відео дня

 

Між бровами шкіра вкаже на стан печінки. Висипання свідчать про те, що настав час для очищення печінки. Їжте менше смаженого і постарайтеся простежити за організмом, можливо у вас є алергія, про яку ви не знаєте.

Стан носа розповість про серце. Регулярно перевіряйте рівень холестерину і тиск. Вам необхідно пити зелений чай органічний, щоб очистити свій організм від токсинів. Крім іншого, для вас обов'язкові регулярні заняття спортом.

Верхня частина щік покаже стан легенів. Висипання в цій області можуть з'являтися з-за астми, куріння або брудного повітря.

Щоки показують стан легень і нирок. Висипання можуть з'являтися на тлі регулярного стресу, зайвої кількості цукру в раціоні, куріння та поганого харчування.

Підборіддя та рот розкажуть, в якому стані перебуває ваш шлунок. Висипання з'являються з-за пізніх пробуджень, надмірного споживання цукру і жирів, кофеїну і стресів.

Шия і нижня щелепа показують баланс гормонів в організмі. Висипання в цій області утворюються на тлі вживання великої кількості солі і спецій, кофеїну і зневоднення.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up