Як свято жінок відзначали козятинчани

Як свято жінок відзначали  козятинчани

Подарунки для жінок лежать на полицях магазинів цілий рік. Тож берегині сімейного затишку і самотні жінки підбирали собі подарунки заздалегідь. Ближче до свята відвідувачами магазинів стали ще й чоловіки. Правда приходили вони туди не самі, а з дружинами. 

З 6-го березня почався квітковий бум. Ціна на деякі екземпляри навіть «кусалася». Але як зауважували самі продавчині квіткових точок: «Це не квіти дорогі, це життя подорожчало»,  і скаржилися, що в цьому році купувати квіти люди стали менше.  

В день свята ринок «Хлібодар» зі сторони вулиці Грушевського був схожий на відкриту оранжерею. Чоловіки й жінки щоб отримати обраний букет чи квіткову композицію стояли в черзі. В кожної квітки чи суцвіття була своя ціна. Наприклад, букет тюльпанів коштував 40 – 75 гривень, букет троянд тягнув на 100-120 гривень. Корзинки з квітами в середньому сягали до 350 гривень були й дорожчі, тільки брали їх одиниці. 

Найбільше дарували квіти матерям, дружинам, як не дивно тещам та свекрухам. 44-річна Наталія була навіть здивована, що мама її чоловіка зробила такий собі жест доброї волі вперше.. 

Відео дня

Слід відзначити, що великий інтерес у козятинчан викликали букети з мила. Аромат парфуму як казали жінки «на любителя», а щодо оформлення, то представниці слабкої статі казали «така робота, що очі вбирає».Те. що жінкам очі вбирало, коштувало 450 гривень.

Сподобалася нам робоча атмосфера біля квіткового кіоска «Камелія». Працівники кожних 20-30 хвилин робили прибирання своєї території. Хто жартував, тому  відповідали «Чистота — запорука успіху.»

Ближче до обіду квітковий ажіотаж спав. Тільки це не означало, що інтерес до квітів втратив силу. Продавчиням квіткових точок хватило роботи поки не смеркло.

Андрій з Вадимом вважають, що свято жінкам повинно бути щоденно 
Чистота — запорука успіху
Букети з мила 8-го березня мали попит
В черзі за квітами

Валентин вітає рідних жінок вже не перший рік
Володимир найщедріший продавець. В кого з грішми скрута – вербові котики давав безкоштовно
Катерина та Олександр привітали обох матусь
Квіти з мила коштували від 35 до 450 гривень
Марині подобаються квіткові композиції 
Людмила хоче передати вітання близькій людині
Сестри Емма Ларіса та Вікторія при зустрічі привітали одна одну з звятом
9-річний Андрій  купив квіти для бабусі Раїси Петрівни

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up