Як торговельники дбають за покупців

Як торговельники дбають за покупців

Ми купуємо продукти, як правило, там,  де є широкий вибір товару та задовольняє якість продукту. Ціна, правда, скрізь кусається. Та велику роль у торговельній точці відіграють продавці.

Ніхто не хоче йти в той магазин, де нагрубили чи підсунули протермінований товар. Покупці часто кажуть, що касир на касі, то обличчя магазину.

Останні дзвінки на гарячу лінію газети “RIA-Козятин” стосувались нововведень в торгових колах. Так, у магазині “Обжорка” здивували комбінезони касирів. Є зауваження, що вони на молоденьких продавцях виглядали не привабливо. З такою думкою погодилися й ми.

Відео дня

Про зразковий одяг продавчинь з фірмового магазину м’ясного майстра  в двох відділеннях розповіли інші читачі. Вони дійсно є обличчям торговельної точки.

Найбільше позитивних відгуків про магазин “Грош”. Адміністрація торговельного закладу поставила добротні лавки біля торгового центру. Вони не пустують. Користуються ними як люди поважного віку, так і молодь.  

Гарні відгуки і про магазин електротоварів “Техно Топ”, що на вулиці Грушевського, де відбувся продаж товарів зі знижкою. Наприклад, телевізори плазма втратили в ціні 4 тисячі гривень. Менш коштовний товар втратив в ціні значно менше. І зовсім маловартісні товари мали знижку 70-80 гривень. Наприклад, чайник виробництва Китаю, який в інших козятинських магазинах коштує 250, там був за 116 гривень.

З третього серпня кожен день за рахунок магазину були подарунки для дітей, пригощали морозивом, всіх охочих - пловом та випічкою. А в останній день акційної торгівлі відбувся супер розіграш, де розігрували призи - ноутбук, планшет і телевізор.

Хто заходив у магазин, майже половина поверталися з покупками. Були й такі, що витратили на покупку більше 30 тисяч гривень.

Від редакції: чекаємо на інші відгуки про обслуговування в торгових точках міста, які будемо публікувати, - як критичні, так і позитивні.  

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up