Як ТСН налякав козятинчан сюжетом про коронавірус

Як ТСН налякав козятинчан сюжетом про коронавірус

У четвер, 26 березня, ведуча ТСН Соломія Вітвіцька повідомила, що на коронавірус в Україні заразилося 196 людей з яких 16 – діти. Два останніх випадки захворювання дітей -  з Вінниччини та Волині. Для підтвердження слів ведучої журналістки ТСН показали відео однієї з лікарень Вінниччини. Козятинчани побачили у відеоролику ТСН приймальне відділення Козятинської центральної районної лікарні.

Багато наших земляків пригадали, що ці кадри вони вже бачили, в сюжеті  де лікарі доставили пацієнта, якого вирвали з крижаної пастки двоє школярів

Побачивши знайому лікарню під час повідомлення про захворювання на коронавірус, деякі налякані мешканці міста стали телефонувати на номер гарячої лінії редакції після 21 години. В телефонних зверненнях люди запитували чи нам відомо, хто саме захворів і скільки хворих перебуває в ЦРЛ.

Ми пояснили, що ЦРЛ потрапила у сюжет за збігом обставин як лікарня Вінниччини. Адже іншої лікарні в ТСНівців могло просто не бути і вони показали Козятинську ЦРЛ.

Відео дня

27 березня ми зв’язалися з головним лікарем ЦРЛ Олександром Кравчуком. Він підтвердив, що в ТСН дійсно показали кадри, коли бригада екстреної медицини доставила в прийомне відділення хворого ще задовго до коронавірусу в Україні. 

– На Козятинщині, станом на ранок 27 березня, жодного хворого на корона вірусну інфекцію не виявлено, – сказав головний лікар ЦРЛ.

Сюжет, який наробив переполоху:

Читайте також:

Як ТСН налякав козятинчан сюжетом про коронавірус
Почали дезінфікувати місто
Телефони для госпіталізції та надання екстренної медичної допомоги ЦРЛ
Консультація по телефону. Опублікували контакти лікарів козятинської сімейної медицини

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (5)
  • Юлия Бондарь

    Нарешті роз'яснили цю ситуацію, а то деяким знайомим було просто неможливо довести, що це випадковий сюжет. І взагалі говориться про дитину, а на носілках лежить кремезний чоловік і лікарі без захисної амуніції
  • Olga Osmirko

    І ще одне про самоізоляції , знаючи особисто деяких осіб які повернулися із-за кордону і відразу роблять прогулянки містом та крамницями, одне питання чим ви думаєте ?
  • Olga Osmirko

    Це добре , що немає  ...
    Але переполох тим хто вештається по вулицях міста без усіляких потреб , цікаво подіяв?  
    І чесно накипіло вже : " звідки він узявся , та це звичайна застуда     , та це все спеціально зроблено " ЯКА ФІГ РІЗНИЦЯ ЗВІДКИ ВІН УЗЯВСЯ ,ПРОБЛЕМА Є І ЧЕРЕЗ НЕЇ ЛЮДИ ПОМИРАЮТЬ ...І ЯКЩО ВЕЛИ КАРАНТИН І СКАЗАЛИ СИДІТЬ ВДОМА , ЗНАЧИТЬ СИДІТЬ БЛІН ДОМА , А НЕ В ПРОЦЕСІ КАРАНТИНУ ВИ ЗГАДУЄТЕ ПРО НЕ НЕЗАКІНЧЕНІ СПРАВИ , ВИ ДУМАЄТЕ ПРО СВОЇХ БАТЬКІВ , ДІТЕЙ І ПРО СЕБЕ РЕШТІ РЕШТ...
    Будьте усі здорові :)
  • Ната Рибак

    Це все фейк

    Алла Борецкая reply Ната Рибак

    Ната Рибак уточніть,що саме фейк?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up