Як у Козятині боролися зі сніговими заметами

Як у Козятині боролися зі сніговими заметами
  • У суботу, 1 грудня, зима в Козятині знову нагадала про себе. Мороз трохи відступив, а от сніг придав роботи комунальникам. Правда, випало снігу не так то й багато.
  • Тому навіть дивно, що почистили тільки центральні вулиці та і то не належним чином.

Вулицю Ярослава Мудрого на всю ширину дороги прочистили тільки до перехрестя з вулицею Сковороди. Водій першого маршруту на цій зупинці висаджував пасажирів у сніг!

Пересувалися пішоходи вулицею Ярослава Мудрого 1 грудня проїжджою частиною.  На вулиці Першого Травня в окремих місцях люди протоптали тротуари. Схожа ситуація була на вулицях Катукова та Куликівського.

Відео дня

На перехресті Пилипа Орлика та Героїв Майдану пішоходи переходили на іншу сторону дороги, долаючи снігові перешкоди, нагорнуті грейдером. Виважені люди чи ті, що нікуди не спішили, обходили перешкоду біля автобусної зупинки.

На розвороті маршруту автобусів 1, 3, що на зупинці вулиці Червона Калина, грейдером був зроблений сніговий бордюр. Його відмовився долати після першої спроби водій “одиниці” і став розвертатися біля магазину, що на вулиці Князів Острозьких.

Вулиця Джерельна була прогорнута від снігу частково. Горнули тільки ту частину дороги, де є тверде покриття. Аналогічна ситуація на Матросова.  

Вулиці Білоцерківська, 8 Гвардійська були почищені добре.

Можна поспівчувати й комунальникам. Щоб краще прочистити дороги від снігу, в деяких місцях їм заважав на дорозі приватний транспорт. Найбільше скупчення автівок спостерігалося на вулиці Винниченка та біля адмінприміщення поліції.

Вероніка ЛЮБІЧ

Фотодоказ

 

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up