Як у Козятині відновлюють дорожню розмітку (Опитування)

Як у Козятині відновлюють дорожню розмітку (Опитування)

Козятин готується до осінньо-зимового періоду. У місті почали відновлювати дорожню розмітку та дорожні знаки.

Вже тиждень містяни спостерігають пожвавлення робіт у різних районах Козятина з оновлення дорожньої розмітки, у тому числі пішохідних переходів біля навчальних закладів.За словами заступника міського голови, начальник управління житлово-комунального господарства Андрія Корнійчука, активна фаза поновлення дорожньої розмітки на дорогах Козятина розпочалася після визначення переможця тендерної процедури управлінням ЖКГ з виконання послуг з нанесення дорожньої розмітки, а також ремонту та встановлення дорожніх знаків.

- Працівники ФОП Яковлєва Світлана Миколаївна вже розпочали наносити горизонтальну дорожню розмітку та першочергово відновлять розмітку, яка впливає на безпеку дорожнього руху поблизу навчальних закладів, - йдеться на сайті міської ради. - Технічним завданням передбачено позначення пішохідних переходів, автобусних зупинок, стоп ліній, нанесення осьових ліній та інше.

Відео дня

 Разом з відновленням дорожньої розмітки заплановано відремонтувати та встановити, зокрема, такі важливі дорожні знаки як: «Пішохідний перехід», «Діти», «Пункт зупинки автобусу», «Обмеження швидкості», знаки пріоритету та інше. Додають, що під час виконання даних робіт схеми організації дорожнього руху змінюватися не будуть

Опитування

Як ви оцінюєте роботу по відновленню дорожньої розмітки в місті?

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up