Як в училищі створювали кондитерські шедеври

Як в училищі створювали кондитерські шедеври

Днями в лабораторії кондитерів залізничного училища було спекотно і відчувався приємний аромат кондитерських виробів. Це відпрацьовували свої кваліфікаційні пробні роботи з професії «кондитер» здобувачі освіти групи № 6 другого курсу.

Як пишуть на офіційній сторінці навчального закладу, всі дуже відповідально віднеслись до виконання завдань.

— Відчувалась серйозна робоча атмосфера, адже в роботі були вже повноцінні робітники сфери громадського харчування! Недарма кажуть, що кондитер – чарівник, який створює свято у вирі буденності. Виготовлення кондитерських виробів потребує від професіоналів відповідних знань та умінь, любові до даної професії та творчого пошуку, — йдеться в повідомленні

Відео дня

Учні групи № 6 продемонстрували високий та достатній рівень теоретичної та практичної підготовки, завдяки майстру виробничого навчання Головатюк Ольги Миколаївни та викладачам професійної підготовки.

Працюючи над своїми кондитерськими шедеврами та презентуючи їх кваліфікаційній комісії, здобувачі освіти реалізували свої навички й знання, отримані на попередніх етапах навчання та після закінчення виробничої практики.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Artur Edu

    Подивився на ці "шедеври". Дуже корявенько, якось це все не заохочує. Аж боюсь подумати чи є там якийсь смак крім великої кількості цукру. Будь-яка господиня зробить кращі вироби, а ці вироби тільки на залік. Не розумію нащо про таку дурню писати у газеті?

keyboard_arrow_up